IMMO Arie van der Lee

Betrokken • Betrouwbaar • Professioneel

IMMO Arie van der Lee

Betrokken • Betrouwbaar
• Professioneel

beoordeling makelaar almere
Huis verkopen
huis veilen
Taxatie Huis
Waardebepaling huis

Klantbeoordelingen

9.5

deskundigheid

9.5

lokale marktkennis

9.2

prijs / kwaliteit

9.3

service en begeleiding

Waarom ons makelaarskantoor in Almere?

Betrokken

Onze specialisatie en tevens de sleutel tot ons succes: op persoonlijk vlak en bij de actuele huizenmarkt binnen Almere. Wij willen u graag leren kennen.

Professioneel

Onze gecertificeerde makelaars zijn altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen rondom het vakmanschap van de makelaar.

Betrouwbaar

Door onze aansluiting bij onder andere de NVM en het NWWI bent u te allen tijde verzekerd van deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit.

Jarenlange ervaring

Wij zijn al vanaf 1995 een begrip in Almere met een team van zeer ervaren makelaars en professionele medewerkers.

Elly - Makelaar in Almere

Onze diensten

Huis verkopen

Huis verkopen

Wilt u uw huis of appartement verkopen? Ons makelaarsteam zorgt ervoor dat het verkoopbord voor uw huis binnen no time ‘verkocht’ zal tonen.

huis veilen

De woningmarkt is veranderd. Dit vraagt om een compleet nieuwe aanpak! Met ons systeem veil je in 30 dagen uw woning en verhoogt u uw opbrengst.

Taxatie Huis

Taxatie huis

Onze zeer gekwalificeerde en onafhankelijke makelaars-taxateurs stellen snel en betrouwbaar een taxatierapport op voor uw woning of appartement.

Waardebepaling huis

Waardebepaling

Bent u benieuwd naar de huidige marktwaarde van uw woning? Vraag geheel vrijblijvend en kosteloos een online waardebepaling aan bij ons makelaarskantoor.

Tips, nieuws en inspiratie

  • Het kiezen van de juiste makelaar is nog niet zo eenvoudig als je in eerste instantie zou denken. Veel mensen geven dan ook aan dat zij het lastig vin

  • In Nederland zijn er nog altijd een hele hoop mensen die in een huurwoning wonen. Dit is natuurlijk voor iedereen een persoonlijke keuze geweest, maar

  • Er zijn talloze manieren en methodes die je toe kunt passen als het aankomt op de verkoop van een bepaalde soort woning. Nu zijn er veel mensen die ge

Klanten aan het woord