Diensten

IMMO Arie van der Lee is gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxatie van bestaande woningen in Almere. Al ruim twintig jaar lang mogen wij met onze diensten vele klanten begeleiden. IMMO Arie van der Lee is een full-service makelaar in Almere met hoge klanttevredenheid. Wij staan voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionaliteit. Ons makelaarskantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbaar, deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit.

Huis verkopen

Uw appartement of huis verkopen? Ons deskundige makelaarsteam gaat ervoor zorgen dat het verkoopbord voor uw huis zo snel mogelijk ‘verkocht’ zal vermelden. De eerste stap hierbij is een waardebepaling van uw woning, uitgevoerd door een van onze professionele makelaars. Kosteloos en geheel vrijblijvend kunt u een waardebepaling bij IMMO Arie van der Lee aanvragen. Na deze aanvraag komt een van onze makelaars persoonlijk bij uw woning langs. Vervolgens ontvangt u direct na afloop het rapport per e-mail.

Huis verkopen
Huis kopen

Huis kopen

Wonen in Almere Poort, Buiten of toch Stad? Wij beschikken over een gevarieerd aanbod, met bestaande woningen door heel Almere! Vind samen met IMMO Arie van der Lee uw droomhuis. Interesse in een aankoopmakelaar? Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij Almere en haar wijken als geen ander. Daarom kunnen wij u voorzien van het beste advies. De makelaars van IMMO Arie van der Lee zullen u gedurende het gehele aankoopproces begeleiden en elke voortgang bespreken.

Taxatie huis

Bent u op zoek naar een taxateur voor uw huis in Almere? IMMO Arie van der Lee is u graag van dienst! Als onafhankelijke specialist zorgen wij voor betrouwbare woningtaxaties. Onze taxateurs zijn experts in bestaande woningen in heel Almere, van Almere Oostvaarders tot aan Almere Poort. Wij leveren een zorgvuldig samengesteld taxatierapport en zorgen voor een correcte afhandeling. Op basis van het taxatierapport kunt u als opdrachtgever een goed gefundeerd besluit kan nemen bij bijvoorbeeld het vaststellen van de verkoopprijs bij de verkoop van uw huis of appartement.

Taxatie Huis

Makelaar Almere

Makelaar Almere Stad
Makelaar Almere Buiten
Makelaar Almere Haven
Makelaar Almere Poort
Makelaar Almere Hout
Makelaar Almere Duin

Huis kopen Almere

Huis kopen Almere Stad
Huis kopen Almere Buiten
Huis kopen Almere Haven
Huis kopen Almere Poort
Huis kopen Almere Hout
Huis kopen Almere Duin

Huis verkopen Almere

Huis verkopen Almere Stad
Huis verkopen Almere Buiten
Huis verkopen Almere Haven
Huis verkopen Almere Poort
Huis verkopen Almere Hout
Huis verkopen Almere Duin

Taxatie huis Almere

Taxatie huis Almere Stad
Taxatie huis Almere Buiten
Taxatie huis Almere Haven
Taxatie huis Almere Poort
Taxatie huis Almere Hout
Taxatie huis Almere Duin