Mijn favorieten

Een betrouwbare specialist in woningtaxaties

Als onafhankelijk specialist zorgt IMMO Arie van der Lee voor betrouwbare en degelijke woningtaxaties waarop onze opdrachtgevers goed gefundeerde besluiten kunnen nemen. Een correcte afhandeling en een zorgvuldige verslaglegging zijn zaken die u aan ons kunt toevertrouwen.

IMMO Arie van der Lee hecht waarde aan kwaliteit en deskundigheid. Daarom hebben wij goed opgeleide en 'VastgoedCert' gecertificeerde makelaarstaxateurs in huis. Dat betekent dat wij voor onze klanten gedegen en betrouwbare taxaties kunnen en mogen uitvoeren. De makelaar is dus eveneens taxatiespecialist waarop u een beroep kunt doen als u de waarde van uw woning of bedrijfspand wil laten bepalen. Dit kan van belang zijn voor het verkrijgen van een extra hypotheek, een verbouwing, een verkoop, bij koop of in het kader van de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ).

In alle gevallen kunnen onze gecertificeerde taxateurs u van dienst zijn. Zo verzorgen wij voor de aanvraag van een hypothecaire financiering ook een zogenaamd gevalideerd taxatierapport (NWWI rapport). Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

De kosten voor een taxatie van een standaard woonhuis (bestaande bouw) via het NWWI zijn € 550,- inclusief BTW.

De kosten voor een taxatie van een nieuwbouwwoning of een appartement via het NWWI zijn € 650,- inclusief BTW.

Klik hier om een NWWI taxatierapport aan te vragen.
 De makelaars bij IMMO Arie van der Lee zijn ingeschreven in het NRVT register.
Dit register is een persoonsgebonden register die de kwaliteit op taxaties in Nederland door toezicht, onafhankelijkheid, integriteit en deskundigheid waarborgt. De Register Taxateur houdt zich aan de ethische beroepsnormen en de gedrag- en beroepsregels van het NRVT zijn mede gebaseerd op de (inter)nationale taxatierichtlijnen EVS en IVS.
 Waarom IMMO Arie van der Lee taxatie makelaar Almere?

  • Meerdere gecertificeerde taxateurs
  • Specialist in bestaande woningen Almere
  • Verschillende kwaliteitskeurmerken
  • Officiële NVM taxatierapporten, NWWI gevalideerd rapport
  • Snel en professioneel uw taxatie

Geef opdracht aan IMMO Arie van der Lee voor uw taxatie.
 

Klik op onderstaande link.

 NWWI - Taxatie Woning - Immo Arie van der Lee