Mijn favorieten

Een betrouwbare specialist in woningtaxaties

Als onafhankelijk specialist zorgt IMMO Arie van der Lee voor betrouwbare en degelijke woningtaxaties waarop onze opdrachtgevers goedgefundeerde besluiten kunnen nemen. Een correcte afhandeling en een zorgvuldige verslaglegging zijn zaken die u aan ons kunt toevertrouwen.

IMMO Arie van der Lee hecht aan kwaliteit en deskundigheid. Daarom hebben wij goed opgeleide en 'Vastgoedcert' gecertificeerde makelaarstaxateurs in huis. Dat betekent dat wij voor onze klanten gedegen en betrouwbare taxaties kunnen en mogen uitvoeren. De makelaar is dus eveneens taxatiespecialist waarop u een beroep kunt doen als u de waarde van uw woning of bedrijfspand wil laten bepalen voor het verkrijgen van een extra hypotheek, een verbouwing, een verkoop, bij koop of in het kader van de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ).

In alle gevallen kunnen onze gecertificeerde taxateurs u van dienst zijn. Zo verzorgen wij voor de aanvraag van een hypothecaire financiering ook een zogenaamd gevalideerd taxatierapport (NWWI rapport). Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. De kosten voor een taxatie via het NWWI zijn € 450,-- inclusief BTW.

 

Makelaars zijn: Register Makelaars – Taxateurs ingeschreven in het register van Vastgoedcert. Wilt u mee informatie over taxaties, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers!

 

Waarom Immo Arie van der Lee taxatie makelaar Almere

Meerdere gecertificeerde taxateurs
Specialist in bestaande woningen Almere
Verschillende kwaliteitskeurmerken
Officiële NVM taxatierapporten, NWWI–gevalideerd rapport
Snel en professioneel uw taxatie

Geef opdracht aan IMMO Arie van der Lee voor taxatie.
 

Klik op onderstaande link.

 

 NWWI - Taxatie Woning - Immo Arie van der Lee