Louis Davidsstraat 234 – Almere

€ 195.000,- k.k.
Verkocht

Louis Davidsstraat 234 – Almere

1998
88 m2
3 kamers
2 slaapkamers

LET OP !! Het complex heeft voor bewoners een minimale leeftijdsgrens van 35 jaar en geen inwonende kinderen.

Deze woning in Muziekwijk wordt u aangeboden met een bieden vanaf prijs van € 195.000 k.k.

Voor de handige klusser: Op prachtige locatie in de Muziekwijk gelegen maisonnette appartement gelegen op de 3e verdieping (entree en woongedeelte) en de 2e verdieping (badkamer en 2 slaapkamers). De entree bevindt zich in het hoofdgebouw met fraai uitzicht op de binnentuin. Op de begane grond is een eigen berging aanwezig. Het appartement is onderdeel van Residence “De Muzen”. Het complex ligt tegenover een supermarkt en gezondheidscentrum en op loopafstand van het Muzenpark (ligt achter het complex) en het winkelcentrum van Muziekwijk alsmede het NS-Station.

Bouwjaar 1998. Gebruiksoppervlakte wonen ca. 88m2.

Centrale entree: Bij de toegang tot het appartementen complex heeft een belbord met videofoon. Op de begane grond van het complex treft u een overdekte binnentuin. Via trap of lift is het eenvoudig de verdiepingen te bereiken.

3e verdieping: Op de 3e verdieping bevindt zich de entree van de maisonnette. Hal met toilet en de meterkast, vanuit de hal is er toegang tot een keuken en aan de achterzijde is de woonkamer gelegen met balkon. De keuken is uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok. Tussen de keuken en de woonkamer is een trap aanwezig naar de 2e verdieping. Vanaf het balkon heeft u prachtig uitzicht over het groen en de woonwijk.

2e verdieping: overloop met toegang tot een inpandige berging waar de wasmachine kan staan. Verder is er toegang tot een badkamer en 2 slaapkamers met verschillende afmetingen. De badkamer is nog in originele staat en uitgevoerd met een 2e toilet, wastafel en een douche.

Uniek complex vanwege de voorzieningen in het gebouw, er is een lounge met uitzicht over het Muzenpark en er is een huismeester aanwezig.

Bijdrage actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren is € 176,04 per maand in 2019.

Kortom: een verrassende maisonnette die gezien moet worden!

Aanvaarding kan snel

Bijzonderheden

Volledig geïsoleerd
Geen tuin
Geen garage

Contact

Kaart

Street View