Mallorcastraat 52 – Almere

€ 325.000,- k.k.
Verkocht

Mallorcastraat 52 – Almere

2002
99 m2
3 kamers
2 slaapkamers

WILT U BEZICHTIGEN? Vraag een bezichtiging aan via Funda, telefonisch wordt er niet ingepland. Aanvragen worden gebeld op basis van volgorde binnenkomst. Bij veel aanvragen kan het zijn dat er geen mogelijkheid meer is om een bezichtiging in te plannen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst voor het geval iemand een afspraak annuleert.

WANT TO VIEW? Please request a viewing by Funda, we do not schedule by phone. Requests are called based on the order of receipt. By many requests, it may be that is is not possible to schedule a viewing. You will be put on a reserve list in case someone cancels an appointment.

IMMO Arie van der Lee biedt de woning aan met een bieden vanaf prijs van € 325.000,- k.k.

In de Eilandenbuurt gelegen “starters” woning met 2 slaapkamers, een 3e slaapkamer kan heel eenvoudig gemaakt worden, keurig onderhouden met o.a. kunststof kozijnen en strakke gestuukte wandafwerking, begane grondvloer met vloerverwarming, diepe achtertuin die keurig aangelegd is en voorzien van alle gemakken zoals een elektrisch bedienbaar zonnescherm, ramen en deuren met horren.

Om uw energiekosten flink te verlagen komt er in januari 2022 nog een geheel nieuw zonnepaneel systeem op het dak (9 panelen met 370WP per stuk).

De woning heeft een gebruiksoppervlakte van ca. 99m2. Bouwjaar 2002. Perceeloppervlakte 140m2.

De woning is op 7 minuten loopafstand gelegen van het NS station “Oostvaarders” en Albert Heijn. In de wijk bevinden zich op meerdere plekken speelgelegenheden voor kinderen, een voetbalveld en een skatepark. Ook andere openbare voorzieningen, waaronder diverse scholen, kinderopvang, gezondheidscentrum en bushalte zijn op slechts enkele minuten loopafstand te vinden. De Eilandenbuurt heeft tevens met de auto een hele goede ontsluiting richting de snelwegen A6 en A27.

Indeling: begane grond: entree/hal met de meterkast voorzien van glasvezelkabel (voorbereiding), toiletruimte met fontein, toegang naar de tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren. Aan de voorzijde is een open keuken aanwezig voorzien van een L-vorm keukenblok met losse apparatuur. Tussen de keuken en de woonkamer is een open trapopgang aanwezig naar de 1e verdieping. Het plafond en de wanden zijn strak wit gestuukt en recent geschilderd. Hier hoeft u niks meer aan te doen. De vloer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

De tuin is gelegen op het noordoosten. De woning heeft 2 woonlagen en er is een diepe tuin aanwezig zodat u in de zomermaanden ook kunt genieten van de zon achterin de tuin en als het te warm is kunt u gewoon in de schaduw zitten bij de achtergevel. In de tuin staat een houten berging voorzien van elektra. De tuin is keurig aangelegd met sierbestrating, borders met beplanting, houten schuttingen, buitenkraan, elektrisch bedienbaar zonnescherm en eigen achterom.

1e verdieping: ruime overloop met toegang naar een wasruimte, bergkast, inpandig gelegen badkamer, cv ketel ruimte en 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde strekt over de volle breedte van de woning en deze kamer is al voorbereid om op te splitsen in 2 slaapkamers. De badkamer is uitgevoerd met standaard tegelwerk, 2e toilet, wastafel en een douche met thermostaatkraan. De cv ruimte is voorzien van een ATAG HR ketel die thans huur is en zal worden opgeleverd in eigendom. Alle kamers zijn voorzien van internet aansluitingen.

Bijzonderheden:
Het beveiligingssysteem met camera’s en de voordeurbel worden ter overname aangeboden.

Aanvaarding in overleg / kan snel

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Volledig geïsoleerd
Achtertuin
Voortuin
Geen garage

Contact