Sneeuwklokjestraat 9 – Almere

€ 300.000,- k.k.
Verkocht

Sneeuwklokjestraat 9 – Almere

1988
80 m2
4 kamers
3 slaapkamers

WANT TO VIEW? Please request a viewing by Funda, we do not schedule by phone. Requests are called based on the order of receipt. By many requests, it may be that is is not possible to schedule a viewing. You will be put on a reserve list in case someone cancels an appointment.

WILT U BEZICHTIGEN? Vraag een bezichtiging aan via Funda, telefonisch wordt er niet ingepland. Aanvragen worden gebeld op basis van volgorde binnenkomst. Bij veel aanvragen kan het zijn dat er geen mogelijkheid meer is om een bezichtiging in te plannen. U wordt dan op de reservelijst geplaatst voor het geval iemand een afspraak annuleert.

De woning wordt aangeboden met een Bieden vanaf prijs van € 300.000,- k.k.

Deze starterswoning is zeker het bekijken waard. Deze hoekwoning heeft 3 slaapkamers en met een gebruiksoppervlakte van ca. 80 m2 is dit een woning waar u de komende jaren van kunt genieten. De eigenaar heeft de woning in 2021 verbouwd en voorzien van een nieuwe laminaat vloer, stucwerk en wit geschilderde wanden, nieuwe keuken met ingebouwde apparatuur en een nieuwe badkamer.

De tuin aan de achterzijde op het zuidwesten. De voorzijde is gelegen aan een autovrij pad. Hele leuke woning om mee te starten. De ligging in de Bloemenbuurt is perfect: vlakbij het Meridiaanpark, waar u heerlijk kunt wandelen met hond en kinderen: ook loopt u binnen 3 minuten wandelen in het ‘bos’ (aan de overkant van de Lage Vaart), waar tevens een manege gevestigd is. Alle voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving, door de nabije ligging van het centrum van Almere-Buiten. Daarnaast zijn scholen en kinderopvang en openbaar vervoer binnen 5 loopminuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
De meterkast (met glasvezelkabel) en toilet (geheel vernieuwd), trapopgang met daaronder een voorraadkast met wasmachine aansluiting. De geheel in 2021 vernieuwde keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. De keuken in L-opstelling is uitgevoerd met inbouwapparatuur: inductie kookplaat, design afzuigkap met motor, combimagnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser. De tuingerichte woonkamer is voorzien van een loopdeur naar de achtertuin. De achtertuin is keurig aangelegd met sierbestrating, houten berging (vergroot) en eigen achterom. De tuin ligt op het zuidwesten.

Eerste verdieping:
De overloop beschikt over een bergkast met cv ketel (ATAG), toegang tot de badkamer en toegang tot 3 slaapkamers. Ook deze verdieping is keurig afgewerkt met witte wanden, nieuwe vloer en ook de trapbekleding alsmede de trapleuning zijn vervangen. De badkamer is uitgevoerd met modern tegelwerk, inloopdouche en een wastafelmeubel.

Kortom: al met al een woning die zeker het bekijken waard is. Een woning die misschien niet direct opvalt vanaf de buitenzijde, maar wel geheel vernieuwd is aan de binnenzijde en u kunt er zo in !!!

Aanvaarding kan snel

In de koopakte worden de volgende bepalingen opgenomen:

* niet zelfbewoningclausule, de verkoper heeft de woning niet zelf bewoond;
* ouderdomsclausule, de woning is ouder dan 30 jaar;
* voordeel overdrachtsbelasting komt ten goede aan de verkoper (indien van toepassing)

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijzonderheden

Volledig geïsoleerd
Achtertuin
Voortuin
Geen garage

Contact