Huis kopen in Almere Poort

Huis kopen in Almere Poort

Wilt u een huis kopen in Almere Poort? Zoek dan in het woningaanbod van IMMO Arie van der Lee naar een geschikte woning in Almere Poort.

Wilt u een huis kopen in Almere Poort en heeft u aankoopbegeleiding nodig? IMMO Arie van der Lee is dé aankoopmakelaar in Almere. Met al meer dan twintig jaar ervaring kennen wij de wijken en bestaande woningmakelaardij van Almere als geen ander.

Huis kopen in Almere Poort: dé aankoopmakelaar

Bij een huis kopen in Almere Poort komt veel kijken. Een deskundige rechterhand is hierbij erg fijn. IMMO Arie van der Lee biedt u de kennis en begeleiding om veilig een huis te vinden. Want wat is nu een reële prijs, betaal ik niet te veel? Wat is de staat van de woning? En is er een bouwtechnische keuring nodig of niet? Als aankoopmakelaar geven wij antwoord op al deze vragen en begeleiden wij u gedurende het gehele aankoopproces.

Onze dienstverlening

Het vinden en een huis kopen in Almere Poort die bij u past, is maatwerk. IMMO Arie van der Lee verzorgt twee soorten aankoopbegeleiding: het complete pakket en de aankoopbegeleiding zonder zoeken, voor wanneer u al een huis op het oog heeft. Wij helpen u dus bij de onderhandeling, de aankoop en de juridische afhandeling. De zoektocht is hierbij optioneel. Onze dienstverlening stemmen wij af op uw wensen.

Vrijblijvend gesprek

Huis kopen in Almere Poort? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw eisen, uw wensen en uw financiële mogelijkheden. Samen maken wij een profiel van uw woning. Zo wordt onder andere gekeken naar de prijsklasse waarin de woning zich mag bevinden, het aantal kamers, de locatie, et cetera.

Meer informatie?

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Geen tijd om bij ons langs te komen? Mailen of bellen kan natuurlijk ook, zie contact. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Wilt u een huis kopen in Almere Poort?