Huis verkopen in Almere Haven

Huis verkopen in Almere Haven

Wilt u uw huis verkopen in Almere Haven? Zoek niet verder en laat uw huis verkopen in Almere Haven door makelaarskantoor IMMO Arie van der Lee.

Uw huis verkopen in Almere Haven doet u bij dé makelaar in Almere: IMMO Arie van der Lee. Wij zijn u graag van dienst tijdens het proces van de verkoop van uw woning. Ons makelaarskantoor is gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxatie van bestaande woningen in heel Almere.

Huis verkopen in Almere Haven

Almere Haven is, net als de rest van Almere, een gebied met snelgroeiende inwonersaantallen. De rust, ruimte en het groen van Almere Haven trekt veel belangstellend publiek en potentiele kopers. De kunst hierbij is dus een sterke en volledige presentatie van uw huis of appartement. IMMO Arie van der Lee helpt u hier graag bij. Wij zijn expert in zowel de traditionele ‘offline’ als online presentatie van uw woning.

Benieuwd wat uw woning waard is?

Bij IMMO Arie van der Lee vraagt u kosteloos en geheel vrijblijvend een waardebepaling aan voor uw huis of appartement. Na de aanvraag, zorgen wij voor de rest. Wij plannen een afspraak voor bezoek in en komen vervolgens persoonlijk bij u langs. Het rapport dat opgesteld wordt door een van onze ervaren en deskundige makelaars, ziet u direct na afloop tegemoet per e-mail.

Professionele begeleiding

Voor een succesvolle verkoop, geloven wij in persoonlijke aandacht. Wij begeleiden onze klanten van a tot z, gedurende het gehele verkoopproces. De makelaars binnen ons team zijn stuk voor stuk deskundig en hebben jarenlange ervaring in de branche. Al meer dan twee decennia werken wij samen en zijn wij dé fullservice makelaar in Almere.

Kantoor om de hoek

Het makelaarskantoor van IMMO Arie van der Lee ligt centraal gelegen in Almere Stad, op tien minuten afstand van Almere Haven. Zes dagen per week is ons kantoor geopend, ook op zaterdagen. Loop gerust binnen, wij staan met een verse kop koffie voor u klaar! Online meer informatie over uw huis verkopen in Almere Haven? Zie contact.

Wilt u uw huis verkopen in Almere Haven?