Huis verkopen in Almere Hout

Huis verkopen in Almere Hout

Wilt u uw huis verkopen in Almere Hout? Zoek niet verder en laat uw huis verkopen in Almere Hout door makelaarskantoor IMMO Arie van der Lee.

Als u overweegt of besloten heeft uw woning te verkopen, voorziet IMMO Arie van der Lee u graag van meer informatie. Een huis verkopen in Almere Hout gebeurd namelijk niet zomaar, er komen veel zaken bij kijken. Van waardebepaling tot de overdracht, ons makelaarskantoor begeleid u gedurende het gehele verkoopproces van uw huis.

Verkoopmakelaar

Sinds 1995, dat is inmiddels al meer dan twintig jaar, is IMMO Arie van der Lee een constante factor geweest binnen de makelaardij in Almere. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxatie van bestaande huizen. Na aardig wat tevreden klanten geholpen te mogen hebben, zijn wij ook u graag van dienst bij de verkoop van uw huis of appartement.

Succesfactor

Wat IMMO Arie van der Lee haar succesvolle factor is? Een combinatie van een moderne visie, expertise in het vak en ervaring. Al vele tevreden klanten hebben wij met plezier voor u mogen helpen. Met trots mogen wij zeggen dat het cijfer voor klanttevredenheid ontzettend hoog is, namelijk een 9.5!

Moderne visie

Traditionele presentie biedt elke makelaar. Een verkoopbord, een brochure, et cetera. IMMO Arie van der Lee gaat nog verder. Naast offline, traditionele presentatie bieden wij tevens uw woning online aan ter presentatie. Hierdoor is uw woning online prominent zichtbaar. Dit samen met de verbeterde zoekvindbaarheid verhoogt de snelheid van de verkoop van uw woning.

Extra service

Persoonlijk contact en begeleiding met de klant, dat vinden wij een belangrijke waarde. Daarnaast zorgen wij dat u altijd het extra stukje service ontvangt. Zo is ons makelaarskantoor centraal gelegen middenin het centrum van Almere én zijn wij als een van de weinigen op zaterdagen geopend. Loop dus gerust bij ons naar binnen, u wordt verwelkomd met een heerlijke kop koffie. Dit is niet alles, want na de verkoop van uw huis kunt u gebruik maken van onze IMMO-verhuiswagen.

Neem vandaag nog contact op met IMMO Arie van der Lee. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Wilt u uw huis verkopen in Almere Hout?