Huis verkopen in Almere Stad

Huis verkopen in Almere Stad

Wilt u uw huis verkopen in Almere Stad? Zoek niet verder en laat uw huis verkopen in Almere Stad door makelaarskantoor IMMO Arie van der Lee.

Huis verkopen in Almere Stad? IMMO Arie van der Lee! Ons deskundige makelaarsteam heeft al meer dan twintig jaar ervaring binnen de huizenmarkt in Almere. Samen gaan wij ervoor zorgen dat uw huis of appartement binnen de kortste keren verkocht gaat worden, voor de beste prijs.

Fullservice dienstverlening

Bij IMMO Arie van der Lee bent u verzekerd van een multidisciplinaire dienstverlening. Wij zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de huizenmarkt, zowel online als offline en bieden altijd het stapje extra. Zo zorgen wij online voor een optimale presentatie en vindbaarheid, bijvoorbeeld door uw woning prominent op Funda te plaatsen. Dit voor de bespoediging van het verkoopproces. Daarnaast stellen wij onze IMMO-verhuiswagen gratis beschikbaar, na de verkoop van uw huis.

Ervaren makelaarskantoor

Al meer dan twintig jaar zijn wij actief binnen de huizenmarkt in Almere. Ons deskundige makelaarsteam kent de markt hierdoor als geen ander. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere. Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn onze uitgangspunten. U wilt uw huis verkopen in Almere Stad? Dan bent u dus bij ons aan het juiste adres!

Kosteloze waardebepaling

Nieuwsgierig naar de huidige waarde van uw woning? Bij IMMO Arie van der Lee vraagt u kosteloos en geheel vrijblijvend een waardebepaling aan. Een van onze deskundige makelaars komt vervolgens persoonlijk bij uw woning langs. Het rapport ontvangt u na afloop direct per e-mail.

Kantoor midden in het centrum

Ons moderne makelaarskantoor ligt centraal gevestigd in Almere Stad, waardoor wij vanuit elke uithoek in de stad goed te bereiken zijn. Loop tijdens een bezoek aan het centrum daarom gerust bij ons naar binnen. Wij verwelkomen u zes dagen per week met een kop koffie, ook op zaterdag. Wilt u meer online informatie over uw huis verkopen in Almere Stad? Zie contact.

Wilt u uw huis verkopen in Almere Stad?