Makelaar Almere

Makelaar in Almere

Met een hoofdkantoor in Almere hebben we elke centimeter van Almere ontdekt. Als fullservice makelaar bieden wij als makelaar Almere een eersteklas service, of u nu koopt, verkoopt, verhuurt of u een huis wilt laten taxeren.

Onze ervaren makelaars hebben vakkundige kennis in huis. Zij kennen alle tips en trucs om uw huis in Almere succesvol te verkopen. Bent u op zoek naar een makelaar die snel, efficiënt en honderd procent van deze tijd is? IMMO Arie van der Lee biedt vele extra’s bovenop de normale service die u van een makelaar Almere gewend bent. Zo zetten wij 3D-gerelateerde foto’s van uw huis in, waardoor de woning online beter gepresenteerd staat en de verkoop van uw woning bevorderd wordt. Of we nu de verkoop van uw huis verzorgen of u mogen helpen met de aankoop van uw nieuwe huis, IMMO Arie van der Lee staat u bij met alle middelen die we hebben. En dat zijn er heel wat!

Almere is een snelgroeiende stad met een stijgende lijn aan inwonersaantallen. Door haar bruisende centrum, diverse parken en stranden is Almere de ideale plek om te wonen en leven. Daarom is de huizenmarkt in deze populaire stad momenteel ook overvloedig in beweging, mede doordat Amsterdam op steenworp afstand ligt. In Almere geniet u van de voordelen van de hoofdstad, voor een goedkopere woonprijs.

Almere staat terecht bekend als een van de mooiste steden van Nederland. Door de huidige torenhoge koopprijzen, is Almere samen met Haarlem enorm in trek. Als makelaar Almere weten wij precies wat er allemaal speelt binnen deze branche.

Makelaar uit Almere nodig?

Ons aanbod bestaat uit een breed scala aan diverse soorten woningen in Almere. IMMO Arie van der Lee is er tevens om u te helpen: wij personaliseren al onze diensten om aan uw behoeften te voldoen en creëren daarnaast een prettige en zorgeloze ervaring. Snelle communicatie helpt ons om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen betreft de (ver)koop en uw wensen.

Bent u op zoek naar een deskundige makelaar om uw huis in Almere te verkopen? Maak een vliegende start met het verkopen van uw huis via immo.nl. Zodoende heeft u de garantie dat de samenwerking wordt samengesteld door makelaars die gemotiveerd zijn om uw woning in Almere te verkopen.

Ons makelaarsteam weet precies wat te doen om u te begeleiden bij het verhuur- of verkoopproces. De deskundige taxateurs van IMMO Arie van der Lee kennen hun weg in een buurt en weten wat belangrijk is om kennis van te nemen. Ze houden rekening met aangrenzende panden die te koop staan, de lokale voorzieningen, wenselijkheidsniveaus, toekomstpotentieel en de staat van het vastgoed. We zullen met u samenwerken om dit in goede orde te realiseren.

Hier zijn slechts enkele van de diensten die we bieden als het gaat om het vermarkten van uw woning:
Taxatie van uw huis;
Waardebepaling van uw huis;
Woningaanbod Almere;
Woning verkopen in Almere.

Geïnteresseerd in een taxatie van uw bestaande woning? Bel ons, kom naar ons kantoor of gebruik onze gebruikersvriendelijke website. Wij streven ernaar onze website zo toegankelijk mogelijk te maken, met zoveel mogelijk informatie die we kunnen bieden zonder te veel te vertellen.

Makelaar Almere

Gratis online waardebepaling van uw woning in Almere

Makelaar Almere huren

Uw huis eenvoudig en goedkoop verkopen met een online makelaar? Met een online presentatie verkopen wij uw huis zoals u dat ook verwacht van een makelaar om de hoek. Dus: het comfort van een traditionele makelaar én de scherpe prijs van een online makelaar (vergelijk het zelf). De bezichtigingen doet u, de rest doen wij.

Makelaar Almere
 • Inclusief verkooptekst, fotografie & plattegronden
 • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
 • Uw woning is prominent zichtbaar (bijv. Funda.nl)

Bent u op zoek naar een fullservice makelaar die al het werk met betrekking tot het verkopen van uw woning uit handen neemt of vindt u het juist leuk om zelf geïnteresseerden rond te leiden? Wij hebben ruim twintig jaar ervaring in zowel internetmakelaardij als de fullservice makelaardij waardoor we uitstekend in staat zijn te adviseren in uw keuze.

Makelaardij IMMO uit Almere innoveert continu met de nieuwste technieken en andere manieren van verkoop om voor u het best mogelijke bod te krijgen. Zo plaatsen wij woningen online met een aansprekende presentatie. Alles voor het allerbeste resultaat. Bekijk de meest relevante huizen uit Almere:

Beste Makelaar Almere

De beste makelaar in Almere is de makelaar die het beste bij u past. Wij zijn de makelaar met de meeste vakkennis. Een multigedisciplineerd makelaarskantoor, die is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxatie van bestaande woningen uit Almere. Hebt u behoefte aan een adviesgesprek? U kunt te allen tijden een afspraak met ons maken.

Bij ons staat de koffie zes dagen per week voor u klaar, ook op de zaterdag. Door onze betrokken en betrouwbare begeleiding, zijn wij al meer dan twintig jaar een serieuze makelaar uit Almere. Het is belangrijk om een kundig makelaarsteam aan uw zijde te hebben, die rekening houdt met uw (woon)wensen.

IMMO Arie van der Lee werd opgericht in 1995. Vanaf de eerste dag hebben we ons gecommitteerd om onze klanten centraal te stellen in alles wat we doen, voor al uw behoeften.

Door diensten met toegevoegde waarde aan te bieden, zoals toegang tot alle specialisten die u nodig hebt, maken we van huis naar huis een stressvrije ervaring voor alle betrokkenen.

Ons team is meer dan alleen vastgoedprofessionals; ze zijn vriendelijk en ontspannen. Wij zijn uw lokale makelaar uit Almere. Wil meer weten? Neem contact op met onze vriendelijke adviseurs voor meer hulp en advies.

Onze klanten uit Almere vertellen…

“Arie en zijn team hebben mij ontzettend goed geholpen bij het verkopen van mijn huis. Binnen no-time was hij verkocht en ik had onwijs goede service. Super bedankt!”

– Peter van der Sluis

Deskundige makelaar in Almere

IMMO Arie van der Lee is dé NVM-makelaar in Almere. Wij zijn gespecialiseerd in de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere. Sinds 1995 zijn wij een begrip binnen de makelaardij in Almere. Sindsdien hebben wij al vele tevreden klanten mogen begeleiden.

Doordat wij ruim twintig jaar ervaring in het vak hebben, kunnen wij een deskundig advies geven. Onder andere op gebied van  de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere. IMMO Arie van der Lee is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbaar, deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor de IMMO NVM-makelaar, kiest u voor zekerheid. Wanneer u een klacht of geschil heeft met de NVM-makelaar, kunt u namelijk bij de NVM terecht.

IMMO Arie van der Lee biedt persoonlijke aandacht, betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionele begeleiding. Bij IMMO Arie van der Lee bent u verzekerd van een full-service makelaar in Almere met hoge klanttevredenheid. Ons deskundige makelaarsteam staat zes dagen in de week voor u klaar met een kop koffie.

Vijf zekerheden van de makelaar in Almere

Hoogste kwaliteit makelaar

Eerlijke voorwaarden

Persoonlijk en snel te bereiken

Zekerheid bij klachten

Altijd professioneel, betrouwbaar en betrokken

Makelaar in Almere: hoe werkt het eigenlijk?

 1. Bij IMMO starten wij met een oriënterend gesprek. De makelaar komt bij uw huis langs om met u kennis te maken en om direct een waardebepaling van uw huis te doen. Hiermee heeft u direct inzicht voor welke prijs onze makelaars uw woning kunnen verkopen.
 2. Vervolgens maakt de verkopen de keuze om voor IMMO te kiezen. U accordeert de opdracht bij onze makelaar.
 3. Daarna wordt een afspraak ingepland om foto’s, video’s, 360 graden foto’s en/of een 3D scan van uw huis te laten maken.
 4. De verkoper maakt de woning verkoop klaar. Hierbij moet de woning strak, netjes en opgeruimd zijn zodat onze fotograaf de mooiste plaatjes kan schieten.
 5. Bij stap 5 komt de fotograaf langs om uw woning te fotograferen en te filmen.
 6. Vervolgens zet de makelaar de woning alvast bij alle websites waar uw potentiële koper kijkt klaar.
 7. U bekijkt daarna of alle teksten en foto’s er picobello uit zien. Zo niet? Dan kunt u uiteraard onbeperkt wijzigingen doorvoeren en deze passen wij direct aan, zodat alles kloppend en naar wens is.
 8. Na akkoord van het online profiel, promoot IMMO Arie van der Lee uw woning Facebook, Twitter, Instagram en onze eigen website. De volgende dag wordt uw woning geplaatst op Funda, Pararius en Jaap. Vervolgens wordt er – indien gewenst– een verkoopbord in uw voortuin geplaatst.
 9. Om uw huis nog meer onder de aandacht te brengen, wordt uw woning gepromoot via Facebook. Binnen een week ontvangt u een uitgebreide rapportage met de resultaten hiervan.
 10. Bezichtigingen worden ingepland. Vanaf dit moment komen de bezichtigingsaanvragen voor uw woning binnen.
 11. Dan begint het leukste, namelijk de onderhandeling! Een geïnteresseerde koper doet een bod op uw woning.
 12. Zodra u het bod heeft geaccepteerd, wordt er een koopakte met duidelijke afspraken opgesteld.
 13. U en de koper tekenen de voorlopige koopakte bij de notaris. IMMO Arie van der Lee bewaakt de gestelde termijnen van onder andere de waarborgsom.
 14. De waarborgsom is betaald, u heeft de spullen al gepakt en de sleutel van uw woning wordt overgedragen aan de nieuwe bewoner.
 15. Jeeeh! Van harte gefeliciteerd! U heeft uw woning succesvol verkocht via IMMO Arie van der Lee.

Onze certificaten

Makelaar in Almere: ook zaterdag open!

Op werkdagen geen tijd? Geen probleem! IMMO Arie van der Lee is zes dagen in de week geopend. Maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen negen uur en half zes geopend. Op zaterdag van tien tot vier. Kom dus ook op zaterdagen langs bij ons gezellige kantoor, midden in Almere Stad.

Neem nu contact op met de IMMO Arie van der Lee NVM-makelaar in Almere.

Gratis verhuisbus!

Wist u dat u gebruik kunt maken van onze gratis verhuisbus? Van deze verhuisbus kunt u gebruikt maken als u uw woning heeft verkocht bij IMMO. Op deze manier bespaart u op onnodig bijkomende kosten. Breng al uw verhuisspullen naar uw nieuwe bestemming met de IMMO-verhuiswagen. Wilt u meer weten over onze gratis verhuisbus? Neem dan contact op met ons makelaarskantoor in Almere.

Een tevreden klant vertelt over IMMO…

“Super goede dienstverlening bij de verkoop van mijn woning. Een echt makelaarskantoor die naar je luistert.”

– Xandra Karens

Gratis adviesgesprek bij de makelaar in Almere

Onze klanten hebben vaak een hoop vragen bij de verkoop van het huis. Tijdens onze gratis adviesgesprek geven wij alle informatie die u nodig heeft bij de verkoop van uw huis. Ook geven wij u alle tijd en ruimte om vragen te stellen. Onze NVM-makelaars voorzien u van een deskundig antwoord. Daarnaast krijgt u tijdens ons adviesgesprek ook een handige map met alle informatie waarbij u moet denken bij de verkoop van uw huis. Hierdoor weet u zeker dat het verkopen van uw huis een succesvolle ervaring wordt.

Wist u dat IMMO Arie van der Lee een eigen applicatie heeft? U kunt deze downloaden in de Google Store of in de App Store.

Courtage makelaar in Almere

Een andere vraag die wij als makelaarskantoor vaak krijgen, is welke courtage wij rekenen voor de verkoop van uw huis. De courtage van een huis is van een aantal factoren afhankelijk, waaronder bijvoorbeeld de waarde van uw woning. Wilt u weten welke andere factoren van invloed zijn op de courtage? Laat u vrijblijvend adviseren door onze makelaar in Almere. Neem hiervoor contact met ons makelaarskantoor op.

NVM Makelaar Almere

Onze makelaars zijn alle NVM Makelaars. De NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. De vereniging is de grootste van Nederland. De NVM werd opgericht in 1898 en is gevestigd in Nieuwegein. Voor u als klant is het belangrijk om een NVM makelaar te kiezen, omdat onder andere woningen van een NVM makelaar bovenaan in Funda komen en u krijgt de mogelijkheid tot een uitgebreidere presentatie van uw woning. Bij IMMO Arie van der Lee profiteert u ook van deze vele voordelen.

Bepaal de waarde van uw woning met onze gratis online waardebepaling.

Wilt uw huis laten taxeren? Vraag direct een taxatie aan van uw huis!

Juiste waardebepaling van uw woning

De prijs van uw woning of huis is afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte, de ligging, de plaats enzovoort. Maar een andere belangrijke factor is de waarde die uw makelaar bepaald. Een makelaar kan bijvoorbeeld uw woning voor 200.000 euro in de markt zetten, maar wij kunnen uw woning misschien wel verkopen voor een hogere waarde van 220.000 euro. De juiste waardebepaling is van ons makelaarskantoor in Almere een belangrijk streven. Het moet altijd realistisch zijn, maar absoluut niet te laag. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen over dit onderwerp.

Wist u dat IMMO Arie van der Lee al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het verkopen van huizen.

De Makelaar in Almere is altijd betrokken, betrouwbaar en professioneel

Bij IMMO Arie van der Lee hebben wij vanaf dag één bepaald dat wij altijd betrokken zijn naar onze klanten. Wij staan altijd voor ze klaar en hebben alle tijd en aandacht. Wij zijn betrouwbaar en professioneel. Wij geloven dat deze twee punten zorgen voor eerlijkheid en voor hoogwaardige kwaliteit. Het verkopen van een huis is altijd een spannende stap in het leven. Wij willen voor iedere Almeerder klaar staan bij deze grote beslissing.

IMMO Makelaar Almere

IMMO Arie van der Lee is de IMMO Makelaar in Almere. IMMO is afkomstig van het woord vastgoed. IMMO Arie van der Lee heeft al jarenlange ervaring in de verkoop van uw huis. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons.

Best verkopende makelaar Almere

De best verkopende makelaar in Almere is ons streven! Wij hebben namelijk als doel om uw huis zo snel mogelijk in de markt te zetten en vervolgens te verkopen. Tijdens dit proces willen wij de verkoop van uw huis op een zo plezierig mogelijk manier laten verlopen. Samen zorgen wij dat IMMO Arie van der Lee de best verkopende makelaar in Almere is.

Ons team

Dennis Teinveld

Dennis Teinveld

NVM Makelaar
Arie van der Lee

Arie van der Lee

Eigenaar en NVM makelaar
Elly Oudhoff

Elly Oudhoff

Hoofd binnendienst
Laura Triezenberg

Laura Triezenberg

Commercieel medewerker

Op zoek naar een makelaar in Almere?