Makelaar in Almere Haven

Makelaar in Almere Haven

Op zoek naar een makelaar in Almere Haven? Zoek niet verder en schakel makelaarskantoor IMMO Arie van der Lee in!

Sinds 1995 een begrip binnen de makelaardij in Almere: IMMO Arie van der Lee. Wij zijn dé NVM makelaar in Almere Haven. De koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen zijn onze specialisaties. Al meer dan twintig jaar hebben wij al vele tevreden klanten mogen begeleiden.

Almere Haven: het oudste stadsdeel van Almere

‘Havenaren’ zijn de bewoners in Almere Haven. Deze zelfbenoemde naam is terug te vinden in het ‘dorpse’ karakter van dit stadsdeel. Almere Haven beschikt over ruim opgezette wijken in het groen. Jaarlijks verwelkomt het oudste stadsdeel van Almere vele toeristen en watersporters in de prachtige Havenkom. Ook wandelaars vinden hun rust hier, namelijk in de natuur van het Waterlandsebos en Kromslootpark. Bovendien is er ieder jaar het drie-daagse Havenfestival. Hier genieten zowel bewoners als gasten van het beste dat Almere Haven te bieden heeft.

Persoonlijke aandacht

IMMO Arie van der Lee biedt persoonlijke aandacht, betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionele begeleiding. Bij IMMO Arie van der Lee bent u verzekerd van een full-service makelaar in Almere Haven met hoge klanttevredenheid. Ons deskundige makelaarsteam staat zes dagen per de week voor u klaar met een kop koffie.

Deskundige makelaar in Almere Haven

Met ruim twintig jaar ervaring in het vak kunnen wij een deskundig advies geven over de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere Haven. IMMO Arie van der Lee is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbaar, deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor de IMMO NVM-makelaar, kiest u voor zekerheid. Wanneer u een klacht of geschil heeft met de NVM-makelaar, kunt u namelijk bij de NVM terecht.

Makelaar in Almere Haven: ook op zaterdag geopend!

Het centraal gelegen kantoor van IMMO Arie van der Lee is zes dagen per week geopend, ook op zaterdag! Loop gerust bij ons binnen of neem contact op met de Makelaar in Almere.

Op zoek naar een makelaar in Almere Haven?