Makelaar in Almere Hout

Makelaar in Almere Hout

Op zoek naar een makelaar in Almere Hout? Zoek niet verder en schakel makelaarskantoor IMMO Arie van der Lee in!

IMMO Arie van der Lee is dé NVM-makelaar in Almere Hout. Wij zijn gespecialiseerd in de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere Hout. Sinds 1995 zijn wij een begrip binnen de makelaardij in Almere en hebben wij al vele tevreden klanten mogen begeleiden.

Almere Hout

Rust, ruimte en groen. Almere Hout ligt aan de oostzijde van een stad met alle voorzieningen. Het gebied dankt zijn naam aan de vele bossen in de omgeving. Tevens is Almere Hout het meest landelijke stadsdeel van Almere. De ruime kavels worden omgeven door bossen, water en eindeloze poldervlaktes.

Deskundige makelaar in Almere Hout

IMMO Arie van der Lee is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbaar, deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit. Met ruim twintig jaar ervaring in het vak kunnen wij een deskundig advies geven over de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere. Wij zorgen ervoor dat uw woning optimaal is gepresenteerd, zowel online als offline, voor een prominente presentatie en vindbaarheid.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

IMMO Arie van der Lee staat voor persoonlijke aandacht, betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionele begeleiding. Als full-service makelaar in Almere Hout verzekeren wij u van de beste dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast staat ons deskundige makelaarsteam maar liefst zes dagen per week voor u klaar met een kop koffie.

Makelaar in Almere Hout: zes dagen per week geopend!

Heeft u doordeweeks geen tijd voor vragen aan de makelaar? Geen probleem! IMMO Arie van der Lee is maar liefst zes dagen in de week geopend, dus ook op zaterdag! Maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen negen uur en half zes geopend, op zaterdag van tien tot vier. Kom dus ook op zaterdagen langs bij ons gezellige kantoor, midden in Almere Stad.

Neem vandaag nog contact op met de Makelaar in Almere.

Op zoek naar een makelaar in Almere Hout?