Makelaar in Almere Poort

Makelaar in Almere Poort

Op zoek naar een makelaar in Almere Poort? Zoek niet verder en schakel makelaarskantoor IMMO Arie van der Lee in!

Dé NVM-makelaar in Almere Poort: IMMO Arie van der Lee. Ons specialisaties zijn de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere Poort. Met al meer dan twintig jaar ervaring hebben wij al vele tevreden klanten voor u mogen begeleiden naar een succesvol resultaat.

Verrassend wonen in Almere Poort

Wonen in de duinen, in een herenhuis aan de gracht of juist anders wonen in een Tiny House? In Almere Poort kan het! Door haar prachtige ligging aan het water en het bos kunt u verrassend wonen in Almere Poort. Nieuwe wijken zijn in de maak waar groen en gezond wonen de standaard is. Daarnaast beschikt Almere Poort over een strand en een prachtige jachthaven die samen een scala aan watersportmogelijkheden bieden. Het stadsdeel ligt aan de A6, vlakbij Amsterdam en ’t Gooi. Almere Poort heeft een eigen NS-station en een goede busverbinding met de andere delen van Almere.

Persoonlijke aandacht

Ons deskundige makelaarsteam staat zes dagen per de week voor u klaar met een kop koffie. IMMO Arie van der Lee biedt persoonlijke aandacht, betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionele begeleiding. Bij IMMO Arie van der Lee bent u verzekerd van een full-service makelaar in Almere Poort met hoge klanttevredenheid.

Deskundige makelaar in Almere Poort

Met ruim twintig jaar ervaring in het vak kunnen wij een deskundig advies geven over de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere Poort. IMMO Arie van der Lee is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbaar, deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor de IMMO NVM-makelaar, kiest u voor zekerheid. Wanneer u een klacht of geschil heeft met de NVM-makelaar, kunt u namelijk bij de NVM terecht.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met de makelaar in Almere of kom bij ons langs. Wij zijn zes dagen per week geopend!

Op zoek naar een makelaar in Almere Poort?