Makelaar in Almere Stad

Makelaar in Almere Stad

Op zoek naar een makelaar in Almere Stad? Zoek niet verder en schakel makelaarskantoor IMMO Arie van der Lee in!

IMMO Arie van der Lee is dé NVM makelaar in Almere Stad. Wij zijn gespecialiseerd in de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere Stad. Sinds 1995 zijn wij een begrip binnen de makelaardij in Almere en hebben wij al vele tevreden klanten mogen begeleiden.

Bruisend hart

Almere Stad is het bruisende centrum van de gemeente. Het gezellige centrum beschikt over een divers aanbod van moderne winkels. De meer dan 400 verschillende winkels, van mode tot elektronica en van outlet tot natuurwinkel, zorgen ervoor dat iedereen die Almere bezoekt weer met een geslaagd gevoel naar huis gaat.Met haar vele faciliteiten is Almere Stad dus de ideale plek om te wonen en leven.

Kantoor midden in het centrum

Ons kantoor is gevestigd midden in het centrum van Almere Stad. IMMO Arie van der Lee is zes dagen per week geopend. Op werkdagen geen tijd? Geen probleem! Maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen negen uur en half zes geopend, op zaterdag van tien tot vier. Kom dus ook op zaterdagen langs bij ons gezellige kantoor.

Deskundige makelaar in Almere Stad

Met ruim twintig jaar ervaring in het vak kunnen wij een deskundig advies geven over de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere. IMMO Arie van der Lee is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbaar, deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor de IMMO NVM-makelaar, kiest u voor zekerheid. Wanneer u een klacht of geschil heeft met de NVM-makelaar, kunt u namelijk bij de NVM terecht.

Onze kernwaarden

IMMO Arie van der Lee biedt persoonlijke aandacht, betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionele begeleiding. Bij IMMO Arie van der Lee bent u verzekerd van een full-service makelaar in Almere Stad met hoge klanttevredenheid. Ons deskundige makelaarsteam staat zes dagen in de week voor u klaar met een kop koffie.

Neem vandaag nog contact op met de Makelaar in Almere.

Op zoek naar een makelaar in Almere Stad?