Laura Triezenberg

“Maak je dromen waar.”

Laura Triezenberg

Stagiair binnendienst

Ze liep nog geen maand stage of ze kreeg al een vaste baan bij IMMO Arie van der Lee aangeboden. Laura Triezenberg is ontzettend leergierig en behulpzaam. Ze doet nu een NVM thuisstudie en wordt na haar afstuderen beëdigd tot assistent makelaar (begin 2019). Om ervaring in de praktijk op te doen, liep Laura eerst vrijwillig stage bij IMMO Arie van der Lee. “Maandagavond ging ik naar school, de rest van de week was voor de zelfstudie. Deze tijd wilde ik nuttig gebruiken, daarom ging ik op eigen initiatief op zoek naar een stage.”

Waarom de jonge Almeerse voor de makelaardij heeft gekozen? “Onderhandelen is mijn kracht.” Laura is afgestudeerd productie coördinator in mode. Omdat haar handelsgeest hier niet tot zijn recht kwam, wilde zij meer. Al gauw ontdekte zij dat de makelaardij haar roeping is.

Van maandag tot en met vrijdag en soms op zaterdag: Laura is fulltime aanwezig op het kantoor. Agendabeheer, taxaties invoeren en de telefoon aannemen zijn de taken waar Laura zich nu nog op focust. Uiteindelijk wil zij doorgroeien tot volwaardig makelaar.

In haar vrije tijd is Laura in de sportschool te vinden. Fitness is haar grote passie. Wanneer zij niet aan het sporten of studeren is, brengt zij haar tijd het liefst door met vriendinnen. “Wij gaan uit of blijven thuis voor een gezellige spelletjesavond.” Het spel ’30 seconds’ is momenteel haar favoriet: “Dit is altijd lachen en hier word ik enorm fanatiek van.”

Wilt u graag met Laura kennis maken?