Taxatie huis Almere Buiten

Taxatie huis Almere Buiten

Taxatie huis Almere Buiten? Zoek niet verder en laat uw huis of appartement taxeren door de gecertificeerde makelaars van IMMO Arie van der Lee.

Het uitvoeren van een taxatie is een vak apart. IMMO Arie van der Lee is u daarom graag van dienst. Doordat ons makelaarskantoor aangesloten is bij de NVM en tevens ingeschreven staat in de registers van het ‘VastgoedCert’ en het NRVT bent u bij ons ook voor een taxatierapport aan het juiste adres. Taxatie huis Almere Buiten? IMMO Arie van der Lee!

Wanneer moet ik een taxateur inschakelen?

Alleen een erkende en onafhankelijke taxateur mag een taxatie uitvoeren en een taxatierapport opstellen. Het inschakelen van een taxateur is daarom noodzakelijk in de volgende gevallen:

  • Bij het aanvragen van een hypotheek bij een bank of andere financiële instelling. Het taxatierapport dient in dit geval als duidelijkheid voor uw hypotheekverstrekker. In het rapport staat namelijk de huidige waarde van de door u gekochte woning.
  • Als u de waarde van uw woning zou willen weten in verband met de financiële afwikkeling van een echtscheiding.
  • Als u uw huidige hypotheek zou willen oversluiten tegen een gunstiger rentepercentage.
  • Als u bezwaar zou willen maken tegen de door de Gemeente vastgestelde WOZ waarde van uw woning.
  • Bij de waardering ten behoeve van successierechten. Dit is in het geval van overlijden waarbij een woning wordt nagelaten. De woning maakt immers deel uit van de nalatenschap.
  • Bij de verkoop aan uw kind(eren). In dit geval kan een taxatie uitkomst bieden om tot een realistisch waardeoordeel te komen. U wilt immers niet een te hoge prijs aan uw kind rekenen voor de woning.

Meer informatie?

Taxatie huis Almere Buiten? IMMO Arie van der Lee gaat graag voor u aan de slag. Maak vandaag nog een afspraak via het nummer 036-5330035 of via contact. Van maandag tot en met zaterdag bent u tevens welkom bij ons op kantoor. Wij zitten midden in het centrum van Almere, loop dus gerust tijdens een middagje shoppen bij ons naar binnen.

Op zoek naar een onafhankelijke taxateur in Almere Buiten?