Taxatie huis Almere Duin

Taxatie huis Almere Duin

Taxatie huis Almere Duin? Zoek niet verder en laat uw huis of appartement taxeren door de gecertificeerde makelaars vn IMMO Arie van der Lee.

Taxatie huis Almere Duin en een objectief en betrouwbare taxateur nodig? IMMO Arie van der Lee en haar gekwalificeerde makelaarstaxateurs zijn u graag van dienst. Van appartementen tot vrijstaande huizen: wij taxateren alle bestaande woningen in Almere Duin. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in de huizenmarkt van Almere. Daarnaast zijn wij ook hier dé specialist in taxaties, koop en verkoop van huis en appartement.

Professionele taxatie huis Almere Duin

De ervaren makelaarstaxateurs van IMMO Arie van der Lee zijn stuk voor stuk opgeleid door ‘VastgoedCert’. Met trots mogen wij dan ook zeggen dat al onze medewerkers gecertificeerde en professionele makelaars-taxateurs zijn. Dit houdt in dat ons makelaarskantoor vakbekwaam en deskundig is. Als opdrachtgever is dit een belangrijk pluspunt. Hierdoor bent u ook verzekerd van deze beloftes.

Gevalideerd taxatierapport

IMMO Arie van der Lee is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort het NWWI. Dit is een validatie-instituut opgericht met het doel geldverstrekkers, intermediairs en consumenten inzicht te bieden in de wijze waarop de waarde van woningen is vastgesteld. Dit is dus in uw belang. Wij stellen onze taxatierapporten op volgens de richtlijnen van het NWWI: duidelijk en met toelichting. Door transparant te werk te gaan, lichten wij elke stap toe die wij zetten tijdens het opmaken van het taxatierapport.

Kwaliteitskeurmerk

Naast de zekerheid die wij u bieden met de aansluiting bij ‘VastgoedCert’ en het NWWI, gaan wij bij IMMO Arie van der Lee altijd voor het stapje extra. Onze makelaars zijn daarom ook allemaal ingeschreven bij het NRVT, wat de afkorting is voor Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Dit persoonsgebonden register waarborgt de kwaliteit, onafhankelijkheid, integriteit en deskundigheid van taxateurs in Nederland door middel van toezicht. Als centraal register van vastgoedtaxateurs verdedigt zij tevens het publiek belang van vastgoedwaarderingen. Aangesloten taxateurs moeten zich dus houden aan de gedrags- en beroepsregels van het NRVT.

Meer informatie?

Taxatie huis Almere Duin? Geef opdracht aan Arie van der Lee. Neem vandaag nog contact op!

Op zoek naar een onafhankelijke taxateur in Almere Duin?