Taxatie huis Almere Haven

Taxatie huis Almere Haven

Taxatie huis Almere Haven? Zoek niet verder en laat uw huis of appartement taxeren door de gecertificeerde makelaars van IMMO Arie van der Lee.

Taxatie huis Almere Haven? Op zoek naar een taxateur voor de verkoop van uw huis of appartement of een aankoop in Almere Haven? IMMO Arie van der Lee gaat u helpen. Ons team bestaat uit onafhankelijke en gecertificeerde makelaars-taxateurs. Zij stellen snel en betrouwbaar een taxatierapport voor u op.

Gekwalificeerd makelaarskantoor

IMMO Arie van der Lee voldoet aan verschillende kwaliteitskeurmerken. Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbaar, kwalitatief en deskundige begeleiding. Daarnaast zijn onze makelaars-taxateurs allemaal individueel opgeleid. Tevens zijn zij gecertificeerd door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Oftewel het NRVT. Ook is ons makelaarskantoor aangesloten bij het NVM. Dit is de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen.

Gevalideerd taxatierapport

Ons makelaarskantoor is tevens aangesloten bij het Nederlandse Woning Waarde Instituut. Oftewel het NWWI. Makelaars die zich bij dit instituut aan willen sluiten, moeten voldoen aan strenge toelatingseisen. Het NWWI valideert namelijk elk rapport van woningtaxaties. Daarnaast ziet zij erop toe dat deze uniform en volgens duidelijke richtlijnen zijn opgesteld. Hierdoor bent u verzekerd van een heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxatie.

Wat staat er in het taxatierapport?

IMMO Arie van der Lee levert altijd gedetailleerde, onafhankelijke en volledige taxatierapporten. Maar wat staat hier precies in? Tijdens een taxatie wordt onder andere gekeken naar de staat van het object, eventuele uitgevoerde verbeteringen of verbouwingen en de woonomgeving. Verder wordt er gekeken naar:

  • De marktwaarde van het getaxeerde object.
  • Een omschrijving van het object en de omgeving.
  • Het doel van de waardebepaling.
  • Een onderbouwing van het waardeoordeel en referentieobjecten.
  • Foto’s van onder andere de voor- en achtergevel, het straatbeeld, woonkamer, keuken, badkamer(s) en slaapkamer(s).

Afspraak maken?

Taxatie huis Almere Haven? Kies zonder twijfel voor onafhankelijke taxateur IMMO Arie van der Lee. In overleg met u, maken wij een afspraak voor het opnemen van uw woning. Bel daarom naar het nummer 036-5330035. Tevens kunt u contact met ons opnemen of op kantoor langskomen.

Op zoek naar een onafhankelijke taxateur in Almere Haven?