Taxatie huis Almere Poort

Taxatie huis Almere Poort

Taxatie huis Almere Poort? Zoek niet verder en laat uw huis of appartement taxeren door de gecertificeerde makelaars van IMMO Arie van der Lee.

Uw huis of appartement aankopen of verkopen in Almere Poort? Taxatie huis Almere Poort? Dat betekent dat u een taxatierapport op zal moeten laten stellen. Dit gebeurt altijd door een onafhankelijke taxateur. IMMO Arie van der Lee is een betrouwbaar expert in woningtaxaties binnen heel Almere. De bestaande woningen in Almere Poort zijn hierbij onze specialisatie.

Taxatie huis Almere Poort

Of het nou gaat om uw huis of appartement; taxatie makelaar IMMO Arie van der Lee is u graag van dienst. Met meer dan twee decennia ervaring hebben wij al vele opdrachten voor u met een uitmuntend en zeer positief resultaat mogen afsluiten. Onze klanten zijn vooral tevreden over de persoonlijke begeleiding van onze makelaarstaxateurs. Een taxatie laten uitvoeren is namelijk niet voor iedereen dagelijkse koek, daarom begeleid onze gecertificeerde makelaar taxateur u stap voor stap en licht hij elk uitgevoerd onderdeel aan u toe.

Kwaliteit staat voorop

Al onze taxateurs zijn opgeleid en gecertificeerd door ‘VastgoedCert’, het kwaliteitsregister van Makelaars. Dit betekent dat wij vakbekwaam zijn en kwalitatief werk leveren. Deze kwaliteit wordt tevens gewaarborgd door onze aansluiting bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, ofwel het NRVT. Deze instelling houdt toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels, die zijn volgens vier kamerregelementen en de internationale richtlijnen van EVS/IVS zijn opgesteld. Meer over deze regels weten? Klik dan hier.

Officiële NWWI gevalideerd rapport

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) geeft de consument inzicht in de wijze waarop de waarde van zijn woning is vastgesteld. Zo moet er gewerkt worden volgens een uniform, gestandaardiseerd digitaal proces.  IMMO Arie van der Lee is bij dit instituut aangesloten, waardoor u verzekerd bent van een volledig, correct en uitgebreid taxatierapport. Niet elk makelaarskantoor is aangesloten bij het NWWI, omdat zij moeten voldoen aan de strenge toelatingseisen van het instituut.

Afspraak maken?

Laat de taxatie van uw huis in Almere Poort zonder twijfel over aan IMMO Arie van der Lee. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs op ons kantoor.

Op zoek naar een onafhankelijke taxateur in Almere Poort?