Taxatie huis Almere Stad

Taxatie huis Almere Stad

Taxatie huis Almere Stad? Zoek niet verder en laat uw huis of appartement taxeren door de gecertificeerde makelaars van IMMO Arie van der Lee.

Taxatie huis Almere Stad en een objectieve en onafhankelijke taxateur vinden voor uw huis of appartement? Dat kan lastig zijn. Gelukkig heeft makelaarskantoor IMMO Arie van der Lee ervaren makelaars-taxateurs met verschillende kwaliteitskeurmerken in dienst. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een betrouwbaar en volledig taxatierapport.

Ervaren experts

IMMO Arie van der Lee is al meer dan twintig jaar actief op de huizenmarkt van Almere. Al onze specialisten zijn vakbekwaam en officieel gecertificeerd door het ‘VastgoedCert’. Ofwel het kwaliteitsregister van Makelaars. Met het door ons geleverde taxatierapport kunt u onbezorgd verder. Bijvoorbeeld in het traject van de aankoop  of verkoop van een huis. Ons makelaarskantoor ligt op steenworpafstand van uw huis of appartement in Almere Stad, namelijk midden in het centrum. Loop voor vragen of een bakje koffie daarom gerust bij ons binnen. Dit kan van maandag tot en met zaterdag.

Kwaliteitskeurmerk NRVT

De kernwaarden waar IMMO Arie van der Lee veel waarde aan hecht, zijn kwaliteit en deskundigheid. Deze waarden zijn bij ons verzekerd door de aansluiting bij onder andere het NRVT, kort voor Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Het NRVT waarborgt, bewaakt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register Taxateur. Als centraal register van vastgoedtaxateurs dient zij daarnaast het publiek belang van vastgoedwaarderingen.

Betrouwbare woningtaxatie

IMMO Arie van der Lee is een geregistreerd taxateur en aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dit betekent dat ons makelaarskantoor voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen. Daarnaast worden onze taxatierapporten gevalideerd door dit instituut. Hierdoor krijgt u als opdrachtgever een heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxatie. Tevens zal dit rapport altijd inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Bij IMMO Arie van der Lee bent u dus steevast gegarandeerd van een compleet, correct en betrouwbare taxatie.

Meer informatie?

Taxatie huis Almere Stad of omstreken? Geef opdracht aan IMMO Arie van der Lee voor uw taxatie. Neem vandaag nog online contact met ons op, of kom langs op ons gezellige makelaarskantoor.

Op zoek naar een onafhankelijke taxateur in Almere Stad?