Taxatie Huis

Taxatie Huis

Taxatie huis Almere? Zoek niet verder en laat uw huis of appartement taxeren door de gecertificeerde makelaars van IMMO Arie van der Lee.

Taxatie huis Almere en op zoek naar een taxateur? IMMO Arie van der Lee is u graag van dienst! Als onafhankelijke specialist zorgen wij voor betrouwbare woningtaxaties. Onze taxateurs zijn experts in bestaande woningen in heel Almere, van Almere Oostvaarders tot aan Almere Poort.

Zorgvuldig samengesteld taxatierapport

Taxatie huis Almere? Twijfel niet en kies voor de ervaren makelaarstaxateurs van IMMO Arie van der Lee! Onze onafhankelijke experts leveren een zorgvuldig samengesteld taxatierapport op. Daarnaast zorgen wij te allen tijde voor een correcte afhandeling. Op basis van het taxatierapport kunt u als opdrachtgever een goed gefundeerd besluit kan nemen. Bijvoorbeeld het vaststellen van de verkoopprijs bij de verkoop van uw huis of appartement.

Onafhankelijke taxatie huis Almere

Onafhankelijk: dat is het belangrijkste kenmerk wat taxateurs moeten dragen. IMMO Arie van der Lee verzekert u van volledige onafhankelijkheid. Dankzij onze aansluiting bij het NRVT kunnen wij dit garanderen. Dit register waarborgt dat alle ingeschreven taxateurs voldoen aan de gestelde gekwalificeerde en integriteitseisen. Waardoor u zeker weet dat u altijd een objectief en onafhankelijk taxatierapport van ons in ontvangst neemt.

Gecertificeerde makelaars-taxateurs

IMMO Arie van der Lee hecht veel waarde aan kwaliteit en deskundigheid. Daarom hebben wij alleen ervaren en ‘VastgoedCert’ gecertificeerde makelaarstaxateurs in huis. De makelaar is daarmee eveneens taxatiepecialist. Hierdoor kunt u beroep doen als u de waarde van uw huis of appartement wil laten bepalen. Daarnaast is ons makelaarskantoor aangesloten bij het NWWI. Ofwel de Nederlands Woning Waarde Instituut. Deze instelling valideert onze rapporten. Daarbij ziet zij erop toe dat elk rapport uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld.

Ervaren makelaarskantoor

Sinds 1995 een vast begrip binnen het vakgebied in Almere: IMMO Arie van der Lee. Ruim twee decennia zijn wij actief in de huizenmarkt van Almere. Wij hebben al vele tevreden klanten voor u mogen begeleiden. Laat u uw huis of appartement ook door de makelaar in Almere taxeren? Voor meer informatie kunt u van maandag tot en met zaterdag binnenlopen bij ons kantoor. Hier verwelkomen wij u graag met een kop koffie. Ook kunt u online contact met ons opnemen.

Prijzen gevalideerd taxatierapport huis en appartement

Alle prijzen zijn incl. validatiekosten en btw

Taxatie appartement

€650,-

Taxatie woonhuis

€550,-

Taxatie appartement met verbouwing

€750,-

Taxatie woonhuis met verbouwing

€650,-

Arie van der Lee

Vraag direct een taxatie aan!

Huis verkopen

Ontvang exclusieve adviezen om uw huis te verkopen

Leer hoe je makkelijk uw huis kunt verkopen met exclusieve tips en inzichten die wij alleen delen met onze nieuwsbrief ontvangers.

Meer over de taxatie van uw huis…

Hoe verkoop je een huis (snel!)
Stappenplan huis verkopen

Funda Beoordeling

9.1

beoordeling door onze klanten

Op zoek naar een onafhankelijke taxateur in Almere?