Verkoopmakelaar in Almere Poort

Verkoopmakelaar in Almere Poort

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Almere Poort? IMMO Arie van der Lee is dé verkoopmakelaar in Almere Poort.

IMMO Arie van der Lee is dé verkoopmakelaar in Almere Poort. Wij zijn gespecialiseerd in de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere Poort. Sinds 1995 zijn wij een begrip binnen de makelaardij in Almere en hebben wij al vele tevreden klanten mogen begeleiden.

Deskundige verkoopmakelaar in Almere Poort

Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij als verkoopmakelaar in Almere Poort een deskundig advies geven over de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen. Ook uw woning dus! U bent verzekerd van betrouwbaar advies van hoogwaardige kwaliteit, omdat IMMO Arie van der Lee is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Hierdoor kiest u voor zekerheid.

Professionele presentatie

De presentatie van uw woning is van essentieel belang voor de verkoopsnelheid. IMMO Arie van der Lee is gespecialiseerd in professionele presentatie, zowel online als offline. Op het internet presenteren wij uw woning volledig met scherpe en actuele foto’s, geschoten door een professioneel fotograaf. Uw huis zal gepresenteerd staan op verschillende platforms en social media kanalen, om een zo groot mogelijk zoekersbestand te realiseren. Daarnaast maken wij voor de optimale presentatie veelvuldig gebruik van luxe en zeer uitgebreide brochures voor de offline presentatie.

Full-service verkoopmakelaar in Almere Poort

Bij IMMO Arie van der Lee bent u verzekerd van een full-service verkoopmakelaar in Almere Poort met hoge klanttevredenheid. Wij bieden persoonlijke aandacht, betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionele begeleiding. Ons deskundige makelaarsteam staat zes dagen per week voor u klaar met een kop koffie.

Verkoopmakelaar in Almere Poort: ook op zaterdag geopend!

Op werkdagen geen tijd? Geen probleem! IMMO Arie van der Lee is zes dagen in de week geopend. Maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen negen uur en half zes geopend, op zaterdag van tien tot vier. Kom dus ook op zaterdagen langs bij ons gezellige kantoor in Almere Centrum, op tien minuten afstand van Almere Poort.

Wilt u meer weten over onze verkoopwijze? Lees dan meer in onze brochure. En neem voor een afspraak contact met ons op!

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Almere Poort?