Verkoopmakelaar in Almere Stad

Verkoopmakelaar in Almere Stad

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Almere Stad? IMMO Arie van der Lee is dé verkoopmakelaar in Almere Stad.

Uw woning in Almere Stad verkopen? IMMO Arie van der Lee is dé verkoopmakelaar in Almere Stad die u aan uw zijde wil hebben. Met al meer dan twintig jaar ervaring binnen de huizenmarkt in Almere, weten wij als geen ander hoe we een succesvolle verkoop kunnen genereren. Wij zijn tevens zeer goed en snel te bereiken vanaf uw woning, want ons makelaarskantoor bevind zich in hartje Almere Stad.

Deskundige verkoopmakelaar in Almere Stad

Betrokken, betrouwbaar en professioneel: dat is IMMO Arie van der Lee. Als verkoopmakelaar in Almere Stad kennen wij de huizenmarkt van Almere als geen ander. Hierdoor zijn wij op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen de markt en weet u altijd als eerste het nieuws over deze branche. Op basis van deze kennis, kunnen wij u het beste adviseren over verschillende kwesties die komen kijken bij de verkoop van uw huis. De verkooprijs is hier een voorbeeld van.

Extra stukje service

Wij handelen vanuit uw belang en denken graag een stapje vooruit. Als verkoopmakelaar in Almere Stad kennen wij uw wensen en behoeften gedurende het gehele verkoopproces. Zo beschikken wij over eigen huurwoningen, als tussenoplossing na de verkoop van uw woning. Wij bieden aanvullende diensten, zoals klussendienst en styling advies. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis IMMO-app (voor Android en iPhone).

Professionele presentatie

Als verkoopmakelaar in Almere weten wij dat een optimale presentatie van uw woning groot belang is bij een snelle en succesvolle verkoop. Daarom presenteert IMMO Arie van der Lee uw woning zowel online als offline, om zo de verkoopsnelheid te verkopen. Online presenteren wij uw woning op verschillende platforms en social media kanalen, om een zo groot mogelijk zoekersbestand te realiseren. Offline maken wij veelvuldig gebruik van luxe en zeer uitgebreide brochures.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze verkoopwijze? Lees dan meer in onze brochure. En neem voor een afspraak contact met ons op!

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Almere Stad?