Arubapier 28 – Almere

€ 350.000,- k.k.
Beschikbaar

Arubapier 28 – Almere

2001
196 m2
6 kamers
1 slaapkamers

Deze woning wordt aangeboden voor een bieden vanaf prijs van € 350.000,- k.k.

Een watervilla is per definitie een bijzondere woonvorm. De vrijheid van het kunnen leven op en aan het water, maar zeker ook het rustgevoel in een drukke wereld, maken wonen in een watervilla speciaal. Deze verrassend ruime (grootste van de straat) watervilla is door de creatieve indeling van de verschillende ruimten zeer geschikt om wonen en werken te combineren.

De watervilla is licht en keurig afgewerkt, klaar om te worden betrokken. Voorzieningen zoals NS-station, bushalte, een school en kinderdagverblijf bevinden zich op loopafstand. De af- en oprit van de snelweg A6 is binnen 2 minuten bereikbaar. De verbindingssluis met de Lage Vaart zorgt voor de toegang tot open vaarwater..

De inhoud is ca. 558 m3 en het woonoppervlak is ca. 196 m2. Een privé parkeerplaats met beugel op de pier en een naast de watervilla liggende houten berging (11m2) voorzien van kanteldeur, bevindt zich op een steiger van 26m2.

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden, de speelse indeling en de vele extra’s. Maak een afspraak voor een bezichtiging!

Starterstoren: in de zgn. starterstoren bevinden zich 3 vertrekken van ca. 15 m2, te weten een woongedeelte (nu hobbykamer) met keukenblok (aanrecht en 4-pits keramische kookplaat), een slaapkamer met toilet, douche en wastafel en de technische ruimte met wasmachine-aansluiting, meterkast, vuilwaterpomp en glasvezelkabelaansluiting. Verwarming in deze vertrekken d.m.v. elektrische Dimplex wandradiatoren.

Onderbouw: in het middengedeelte is een trappenhuis (naar beneden en naar kadehoogte) aanwezig dat toegang geeft tot de hobbykamer (thans treinenkamer) en de berging met transformatorkast voor de vloerverwarming met Stepfloor weerstadsmatten in de entree, de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer en de vide.

Kadehoogte/woonniveau: de entree bevindt zich op kadehoogte. Vanuit hier is er toegang tot een badgelegenheid met wastafel, douche en toilet in de zgn. starterstoren. Middels een doorloop naar de achterzijde komt u eerst aan bij de keuken. Hier is een compleet en comfortabel keukenblok aanwezig met kookeiland voorzien van een elektrisch Borettifornuis en ingebouwde frituurpan, rvs-afzuigkap, pannenladen en een L-vormig keukenblok met composiet werkblad, carrouselkast, praktische opbergkasten, Siemens vaatwasser, Quooker en een Amerikaanse koel-vrieskast.

Wat direct opvalt bij binnenkomst is de zeer fraaie woonkamer met aan alle kanten ramen en een hoog, gebogen, plafond. De woonkamer is voorzien van een palletkachel (hoofdverwarming woonkamer, keuken en vide) en schuifdeuren met een Frans balkon naar het water. Het hoge plafond en de vele ramen geven een bijzonder ruimtelijk gevoel. Hier kunt u optimaal genieten van het uitzicht op het water. In de woonkamer is een wenteltrap naar beneden naar de slaapkamer en tweede badkamer en naar boven naar de werkkamer op de vide.

De slaapkamer bevindt zich in de onderbouw onder de woonkamer. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot een eigen badkamer, voorzien van 2 waskommen, ligbad met massagestralen, aparte douchecabine en een vrijhangend toilet.

De werkruimte op de vide is ca. 18m2 groot en geeft toegang door middel van openslaande deuren tot het buitenterras van 23m2. Zowel vanuit de hal op kadeniveau als vanaf het buitenterras heeft u toegang tot de zgn. starterstoren. Er is een toegangsdeur naar het wandeldek op de eerste verdieping.

Via een loopbrug komt u op het autovrije en kindvriendelijke hardhouten wandeldek. Kinderen komen hier eenvoudig en veilig in contact met buurtkinderen. De watervilla is ingeschreven in het scheepsregister. Daardoor is over de watervilla zelf geen overdrachtsbelasting verschuldigd. U betaalt alleen 6% overdrachtsbelasting over de waarde van het kadastraal perceel en de parkeerplaats. Het financieren is, net als bij een woonhuis, mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

De Arubapier is mandelig gebied. Er is een beheervereniging waar u lid van kunt worden en u stemrecht geeft. Servicekosten beheervereniging (geïndexeerde verplichte bijdrage) is € 71,59 per maand.

Bijzonderheden:

Moderne watervilla met 2 badkamers
Ruim dakterras met fraai uitzicht
Watervilla en externe berging aangesloten op alarmsysteem
Eigen parkeerplaats met beugel
Berging met geïsoleerde vloer, oppervlak 11m2
Perceelgrootte 251 m2

Vooruitlopend op de eventuele gasloze tijd die ons te wachten staat, heeft de watervilla geen gasaansluiting. Wel is via de meterkast op de steiger de mogelijkheid een aansluiting te laten aanbrengen.

Bijzonderheden

Dakisolatie
Muurisolatie
Dubbelglas
Zonneterras
Parkeerplaats
Geen garage

Contact