Fassbinderstraat 68 – Almere

€ 375.000,- k.k.
Beschikbaar

Fassbinderstraat 68 – Almere

1996
253 m2
149 m2
5 kamers
4 slaapkamers

Deze woning wordt u aangeboden middels een bieden vanaf prijs van € 375.000,- k.k.

In Filmwijk Zuid gelegen bijzondere half vrijstaande woning met garage en parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein en nog een brede zij-tuin waar eventueel een aanhanger geplaatst kan worden. De woning is bijzonder door zijn fraaie architectuur en splitlevel woonlagen waarbij er steeds een halve trapopgang naar een woonlaag aanwezig is en het plafond in de woonkamer is bijna 3,5 meter hoog. De woning beschikt over 4 slaapkamers (5 mogelijk).

Bouwjaar 1996. Woonoppervlakte ca. 149m2. Minimale geluidsoverdracht tussen de buren door de ankerloze spouwmuren.

Op loopafstand is een buurtsupermarkt (Vomar) aanwezig, bushalte, basisschool en het Weerwater. De A6 is binnen enkele minuten, dus snel te bereiken. Sinds de verbreding van de A6 staat u binnen 30 minuten in Amsterdam. Er is ook veel groen aanwezig op korte afstand namelijk het Lumierepark wat tussen de Filmwijk en het centrum van Almere-Stad ligt. Aan de andere zijde van de A6 is het Waterlandse bos aanwezig.

Niveau 1 is het niveau van de bestrating en de tuin. Op deze woonlaag is de woonkamer aanwezig met aan de achterzijde een werkkamer en een hal met toilet en toegang tot de garage aan de voorzijde. De garage is geïsoleerd en voorzien van een kanteldeur, elektra en koud water. Vanuit de garage is er toegang tot een kelder (kruipruimte) waar nog extra bergruimte aanwezig is. Aan de voorzijde van de woning kunt u 2 auto’s parkeren op eigen erf. Via de zij-tuin is de achtertuin te bereiken. Er is geen achterom aanwezig. De achtertuin is aangelegd met sierbestrating, borders, beplanting, buitenelektra en een buitenkraan.

Niveau 2 is het niveau van de hal aan de voorzijde en de keuken aan de voorzijde. In de hal is de meterkast aanwezig met stadsverwarming en glasvezelkabel. De keuken is voorzien van een L-vorm keukenblok met diverse ingebouwde apparatuur waaronder: oven, keramische kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Omdat de keuken hoger ligt dan de straat heeft u een vrijer uitzicht.

Niveau 3 is het niveau waar 2 slaapkamers aanwezig zijn en een inpandig gelegen ruimte waar de wasmachine en wasdroger kan staan.

Niveau 4 is het niveau waar de badkamer aanwezig is, 1 slaapkamer met balkon aan de voorzijde en een hele grote ouderslaapkamer aan de achterzijde. Deze kamer is doorgebroken en indien u meer slaapkamers nodig heeft kunt u deze kamer weer splitsen in originele staat. De badkamer is uitgevoerd met licht tegelwerk, wastafel, douchecabine, ligbad en toilet. De badkamer is voorzien van een vast raam.

Aanvaarding in overleg

Bijzonderheden

volledig geïsoleerd
achtertuin
voortuin
zijtuin
aangebouwd steen
parkeerplaats

Contact