Hildebrandstraat 35 – Almere

€ 225.000,- k.k.
Verkocht

Hildebrandstraat 35 – Almere

1998
143 m2
109 m2
5 kamers
4 slaapkamers

Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanaf prijs van € 225.000,- k.k.

In de zeer gewilde Literatuurwijk aan een hofje gelegen MIDDENwoning. Hofje met enkel bestemmingsverkeer aan voorzijde en aan de achterzijde met een blijvend groene strook.
Alle openbare voorzieningen zijn in de Literatuurwijk in korte tijd bereikbaar; uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht of het noorden, station NS in de Muziekwijk (5 min. Lopen) als ook de scholen en winkels die op wijkniveau aanwezig zijn. Bouwjaar 1997.

Indeling: entree/hal, meterkast (stadsverwarming), toilet en trapopgang. Ruime tuingerichte woonkamer met schuifpui naar de achtertuin en met trapkast. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde. De keuken is een oudere inbouwkeuken welke in L-vorm is opgesteld.

Verdieping: speelse overloop met 3 slaapkamers en de badkamer. Er zijn 2 slaapkamers aan de achterzijde gelegen welke zijn voorzien van laminaat en behang. Aan de voorzijde is de grootste kamer gelegen en tevens de badkamer. Deze badkamer is licht betegeld op wand en vloer en heeft een hoek-ligbad, wastafel in houten blad en een douchecabine (aansluiting voor het plaatsen van een toilet zijn aanwezig).

Tweede verdieping: overloop met toegang tot aparte wasruimte met groot dakraam en een ruime L-vormige slaapkamer. De voorgevel is recht en de achtergevel loopt schuin, deels plat dak. De woonoppervlakte bedraagt 110 m2. De kavel is 143 m2 groot.

De achtertuin is op het noorden gesitueerd die door zijn diepte zowel een plek in de zon als ook in de schaduw biedt. De tuin is in zijn geheel bestraat en heeft een achterom.

Aanvaarding in overleg, bij voorkeur vanaf medio augustus.

Bijzonderheden

dakisolatie
muurisolatie
vloerisolatie
dubbel glas
volledig geïsoleerd
achtertuin
voortuin
geen garage

Contact