J.J. Slauerhoffstraat 72 – Almere

€ 225.000,- k.k.
Beschikbaar

J.J. Slauerhoffstraat 72 – Almere

2002
90 m2
4 kamers
3 slaapkamers

Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Aan autovrij pad gelegen semi bungalow met patio, royale woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond en 2 extra slaapkamers op de verdieping waarvan 1 met de mogelijkheid voor een 2e badkamer. De Literatuurwijk is een gewilde woonwijk in het westen van Almere-Stad en deze wijk ligt tussen 2 NS stations (Almere-Poort en Muziekwijk). In de Literatuurwijk zijn diverse scholen, gezondheidscentrum, openbaar vervoer en een supermarkt om de hoek.

De woning is gebouwd in 2002. Voor minimale geluidsoverdracht tussen de buren is de woning voorzien van ankerloze spouwmuren. Woonoppervlakte ca. 90m2.

Begane grond: hal met toilet, toegang tot de royale woonkamer met trapopgang en een open keuken. De keuken is voorzien van een L-vorm keukenblok met granieten werkblad en ingebouwde vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer/eetkamer en de patio. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot een aparte wasruimte, de badkamer en de patio middels een schuifpui. De badkamer is uitgevoerd met witte tegels tot plafondhoogte, ligbad met douchegelegenheid en een wastafel.

De begane grond is voorzien van een houten vloer die nog in goede staat is en met een kleine schuurbeurt en lakbeurt nog jaren mee kan.
In de patio is op elk moment van de dag wel ergens zonlicht. De patio is keurig bestraat en voorzien van een buitenkraan, houten schutting en een deur naar de inpandig gelegen berging die aan de andere zijde op de gemeenschappelijke straat uitkomt. In de berging is een meterkast aanwezig met stadsverwarming.

1e verdieping: overloop met toegang tot 2 slaapkamers. De kinderkamer is voorbereid om als 2e badkamer te kunnen gebruiken. Dat geeft meerdere mogelijkheden op de begane grond voor bijvoorbeeld kantoor aan huis.

De woning grenst aan een mandelig (gemeenschappelijk) gebied.
Kosten Vereniging van Eigenaren “Maliebaan” ca. € 22,50 per maand voor het onderhoud van de bestrating, verlichting en het hofje.

Aanvaarding kan snel

Bijzonderheden

Volledig geïsoleerd
Patio atrium
Geen garage

Contact