Kruidenommegang 29 – Duivendrecht

€ 215.000,- k.k.
Beschikbaar

Kruidenommegang 29 – Duivendrecht

1975
64 m2
2 kamers
1 slaapkamers

***OPEN HUIS***
U bent van harte welkom op het OPEN HUIS moment op woensdag 27 juni a.s. van 15:30 uur – 17:00 uur. U kunt de woning zonder afspraak bezichtigen.

Een bijzonder fraai gelegen 2-kamer appartement circa 65 m2 op de begane grond.

Dit complex (eigen grond) is centraal en mooi gelegen met diverse openbaar vervoermogelijkheden zoals de (metro)stations van Duivendrecht, Diemen-Zuid en de Van der Madeweg binnen loop- of fietsafstand. Verschillende scholen, wijkwinkelcentrum dicht bij het appartement gelegen. Met een prima ligging ten opzichte van de wegen rond Amsterdam. Het gezellige kleinschalige winkelcentrum van Duivendrecht met winkels en belangrijke voorzieningen is eveneens op loop-/fietsafstand.

Indeling: Op begane grond is het complex toegankelijk via bellentableau, centrale hal en lift of trapopgang.

Appartement: ruime hal met toegang tot alle vertrekken in het appartement. De woonkamer is 33 m2 inclusief keuken en heeft middels een deur toegang tot het terras, gesitueerd op het noord-west. De open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met 4 onder- en 5 bovenkasten. De slaapkamer meet 13 m2. De badkamer is neutraal wit betegeld en beschikt over een ligbad-douchecombinatie, wastafel, handdoekenradiator en wasmachineaansluiting. Verder heeft men de beschikking over een separaat toilet en een inpandige berging. Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer. Ten slotte bevindt zich nog een separate berging in de onderbouw.

De bijdrage VvE bedraagt voor dit appartement in 2018 € 187,20 per maand (excl. voorschot stookkosten)
Het gebouw is in 1975 gebouwd, parkeren direct bij het gebouw (blauwe zone)
Overdracht via een project notaris (Uitgeester Notariaat)

Een appartement op een prima locatie, eventueel af te werken naar uw eigen smaak.

Oplevering kan snel.

Bijzonderheden

dubbel glas
achtertuin
geen garage

Contact

Kaart

Street View