Meindert Hobbemastraat 43 – Almere

€ 275.000,- k.k.
Verkocht

Meindert Hobbemastraat 43 – Almere

2000
195 m2
115 m2
5 kamers
3 slaapkamers

In Tussen de Vaarten gelegen drive-in woning met ruime garage/berging in onderbouw (21 m2) en circa 115m2 woonoppervlakte. De woning is gebouwd in een blok van 4 en enigszins verhoogd gebouwd op een terp. Het pand heeft een splitlevel woonkamer met verhoogd plafond, openslaande deuren naar de tuin welke grenst aan de stadsvijver en zeer zonnig gesitueerd is. Bouwjaar 2000.

De woning is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde gebouwd met rechte gevels zodat u veel ruimte krijgt voor een scherpe prijs. De woning is o.a. voorzien van een inbouwkeukenblok met kunststof werkblad en enige apparatuur, ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en twee wastafels. De woning is voorheen gebruikt als huurwoning.

Op een steenworp afstand van een supermarkt, gezondheidscentrum, basisschool, drogisterij, Grieks restaurant en een snackbar. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A6.

Indeling: trapje naar entree; balustrade aan voorzijde met toegang tot de woning. Hal, meterkast, toilet, toegang tot straatgerichte woon/eetkeuken. Trap naar de lager gelegen brede woonkamer met verhoogd plafond en openslaande tuindeuren.

Verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers, wasruimte en de badkamer. De badkamer is voorzien van licht tegelwerk deels tot plafondhoogte, douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. De slaapkamer aan voorzijde beslaat de volle breedte van het pand.

In de hal is tevens de trap naar de ondergelegen ruime garage/berging. Deze is bereikbaar met de auto via een talud. De trap komt uit in een hal met toegangsdeur tot de garage/berging. Een ideale ruimte voor een(auto)hobbyist.

Omdat de woning een voormalige huurwoning is geldt voor de eigendomsoverdracht een vaste project notaris (notariskantoor PVM in Almere).

Aanvaarding in overleg

Bijzonderheden

volledig geïsoleerd
achtertuin
voortuin
inpandig
parkeerplaats
souterrain

Contact