Nederlandstraat 154 – Almere

€ 325.000,- k.k.
Verkocht

Nederlandstraat 154 – Almere

2016
124 m2
150 m2
5 kamers
3 slaapkamers

Bieden Vanaf prijs (startingprice) € 325.000,- k.k.

In Almere-Poort gelegen middenwoning met ruim 150m2 woonoppervlakte!!! Werk/speel/slaapkamer/atelier of wat voor gebruik u er aan geeft, mogelijk op de begane grond; woonkamer met luxe keuken op de 1e verdieping en een masterbedroom met super-badkamer o.a. op de 2e verdieping. Het pand is net in zijn geheel afgewerkt en kan zonder werk worden betrokken en bewoond. Hoogwaardige en moderne afwerking. Het gehele pand is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming. Zonnecollectoren op het platte dak zorgen o.a. voor een A-label voor de energiekwalificatie. De woning is volledig voorzien van draai-kiepramen met isolerende beglazing. De moderne keuken met ingebouwde apparatuur en de glad stucwerk wanden geven een moderne en comfortabele woonbeleving. Gehele pand is voorzien van modern en kwalitatief goed laminaat afgewerkt met moderne hoge plinten. Echt een aanrader!

Almere-Poort is een jonge woonwijk aan de westkant van Almere. Veel Amsterdammers weten Almere nu ook te vinden gezien de enorme gekte en extreem hoge verkoopprijzen.

In Almere zijn de woningen modern, nieuw en betaalbaar. Nu de snelweg is verbreed is ook de reistijd flink verkort. Almere-Poort ligt tegen het park Almere-Pampushout en het Almeerder Zand. Kortom genoeg redenen om in Almere te wonen.

Voorzieningen als NS treinstation, 2 x Albert Heijn, restaurants, winkels, gezondheidscentrum, kinderopvang en de International School Almere zijn in de directe omgeving te vinden.

Begane grond: hal met meterkast, toilet (vrijhangend), toegang tot een straatgerichte kamer die als o.a. praktijkruimte kan dienstdoen. Tuingerichte royale kamer met loopdeur naar de aan te leggen achtertuin. Trapopgang naar de 1e verdieping. Aan de voorzijde is de open keuken aanwezig voorzien van een eiland-opstelling met aanvullend recht blok geplaatst tegen de muur. Lichte fronten, beton-look topline aanrechtblad en ingebouwde apparatuur: kookplaat, afzuigkap koel/vries combinatie, combi-oven en een vaatwasser. Vloer is voorzien van een moderne laminaatvloer. De rest van deze verdieping is in te richten als ruime zit-loungeruimte.

2e verdieping: overloop met toegang tot 2 slaapkamers waaronder de masterbedroom (17,2m2) aan de straatzijde met aangrenzende zeer ruime badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel in strak meubel en vrijhangend toilet in moderne wit/grijze kleurstelling. De waskamer bevindt zich achter de badkamer en bevat naast de zonne-boiler de aansluiting en afvoer voor de wasmachine. Een 2e kamer op deze verdieping kan als kinderslaapkamer worden ingericht. Ook deze verdieping is voorzien van laminaat en de wanden zijn netjes en licht afgewerkt.

In totaal kunt u dus tot 4 slaapkamers in deze woning realiseren waarvan dan 2 op de begane grond.

Aan de achterzijde is de tuin aanwezig welke op het Oosten is georiënteerd met achterom en een houten berging met elektra. Aan de voorzijde wordt een stadsparkje gerealiseerd.

Aanvaarding in overleg; kan snel/per direct.

Bijzonderheden

volledig geïsoleerd
achtertuin
geen garage

Contact