Oosterhoutstraat 9 – Almere

€ 200.000,- k.k.
Verkocht

Oosterhoutstraat 9 – Almere

1982
160 m2
97 m2
5 kamers
4 slaapkamers

Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanaf prijs van € 200.000,- k.k.

In de Stedenwijk gelegen hoekwoning met garage en parkeerplaats op eigen erf aan de voorzijde, totaal 4 slaapkamers en een brede tuin aan de achterzijde en vrij uitzicht op stadsgracht aan de voorzijde. De woning is goed afgewerkt met onder andere een complete moderne inbouwkeuken en moderne badkamer. De woning ligt op een kindvriendelijke locatie met veel groen, speelplaatsen en ook scholen in de omgeving. Op loopafstand is een Albert Heijn en bushalte aanwezig.

De woning is een zogenaamde houtskeletbouw woning met een betonnen begane grond vloer en de rest van de woning, gevels, verdiepingsvloeren en woningscheidende wanden zijn door middel van een houten constructie opgebouwd. Verwarming door middel van stadsverwarming met heteluchtverwarming. Zeer energiezuinige woning. Bouwjaar 1982. 160m2 eigen grond. Het gedeelte van de tuin waar de garage staat is thans bruikleen van de gemeente Almere, dit perceel kan gekocht worden. Houten geveldelen zijn aan de voorzijde en zijgevel vervangen voor kunststof delen.

Begane grond: entree met deur naar de berging aan de voorzijde, de garage en de woning. Hal met meterkast, toilet, trapopgang, toegang tot tuingerichte woonkamer met trapkast en tuindeur. De open keuken is gelegen aan de voorzijde en deze is voorzien van een modern keukenblok uit 2015 met alle gewenste inbouwapparatuur (koelkast, vaatwasser, oven/stoomoven en een kokendwaterkraan).

De achtertuin ligt op het zuid oosten. De tuin grenst aan een plantsoen. De tuin is aangelegd met een zonnig gelegen terras, houten schuttingen en een gazon. Een deel van de tuin is thans in bruikleen en kan worden gekocht bij de gemeente Almere. De bruikleenovereenkomst kan niet worden overgenomen.

1e verdieping: overloop met bergkast voorzien van hete luchtverwarming, 3 slaapkamers en een inpandige badkamer. De fraai afgewerkte moderne badkamer is vervangen in 2017 en voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel en vrijhangend toilet. De hete luchtverwarmingsketel is aangesloten op de stadsverwarming en vernieuwd in 2013.

2e verdieping: vaste trap naar de zolderverdieping met de wasmachine aansluiting en toegang tot de 4e slaapkamer.

Bijzonderheden:
Hoekwoning met eigen parkeerplaats en garage (stalen geraamte met wanden van damwandpanelen (staal);
Extra brede tuin gelegen op het zuid oosten;
Vrije ligging achterzijde aan plantsoen;
Houtskeletbouw met hete luchtverwarming;
Tuin is gedeeltelijk bruikleen en kan gekocht worden;

Bijzonderheden

volledig geïsoleerd
achtertuin
voortuin
aangebouwd hout
parkeerplaats

Contact