Schoutstraat 68 – Almere

€ 199.500,- k.k.
Verkocht

Schoutstraat 68 – Almere

1992
90 m2
3 kamers
2 slaapkamers

Deze woning wordt u aangeboden middels een bieden vanaf prijs van € 199.500,- k.k.

Royaal wonen midden in het centrum van Almere-Stad met het NS station binnen 2 minuten loopafstand! Dit 3 kamer appartement is maar liefst ca. 90m2 groot met een balkon op het zuid oosten van ruim 9m2. Het appartement ligt op de 3e verdieping.

Deze toplocatie biedt alle mogelijkheden op loopafstand waaronder: NS station, winkels, terrassen, supermarkten, bioscoop en bibliotheek van het stadscentrum. Het complex heeft een gesloten entree met bergingen, brievenbus, bellenbord en de lift. Ideaal voor starters!

Indeling:
Hal, toilet, toegang tot 2 slaapkamers van beiden ca. 13m2, en de riante woonkamer van ruim 40m2. De woonkamer biedt toegang tot een slaapkamer, het balkon en de afsluitbare keuken. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met witte onder- en bovenkasten. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een bijkeuken met de wasmachine aansluiting en extra bergruimte. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, ligbad en licht tegelwerk tot het plafond. De woonkamer biedt toegang tot het balkon vanwaar u een vrij uitzicht op de Schoutstraat heeft.

De Schoutstraat sluit aan op de Marktmeesterstraat dat in verbinding staat met het bruisende centrum van Almere-Stad, namelijk “De Grote Markt”.
Het betreft een voormalige huurwoning, de levering dient plaats te vinden bij een vaste projectnotaris.

Bijdrage servicekosten Vereniging van Eigenaren is € 176,87 per maand.
De kosten van een bewoners parkeervergunning bedragen € 193,50 per jaar.

Aanvaarding kan snel

Bijzonderheden

dakisolatie
muurisolatie
vloerisolatie
dubbel glas
volledig geïsoleerd
geen tuin
geen garage

Contact