Woestduijnstraat 69 – Almere

€ 235.000,- k.k.
Verkocht

Woestduijnstraat 69 – Almere

2001
142 m2
120 m2
5 kamers
3 slaapkamers

De woning wordt aangeboden met een Bieden vanaf prijs van € 235.000,- k.k.

Ruime eengezinswoning met carport en parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein gelegen aan de rand van de Oostvaardersbuurt in Almere-Buiten. Deze kindvriendelijke woonwijk kenmerkt zich door haar rustige ligging vlakbij recreatie- en sportfaciliteiten, het Kotterbos en het schitterende natuurgebied “De Oostvaardersplassen” en waar u kunt genieten van een mooie wandeling of fietstocht. De woning is centraal gelegen t.o.v. diverse voorzieningen zoals de uitvalswegen naar de A6/A27, het NS- en busstation Oostvaarders op loopafstand, gezondheidscentrum, supermarkt, scholen etc.

De woning is gebouwd in 2001 en staat op 142m2 eigen grond.
Woonoppervlakte is ca. 120 m2.

Begane grond:
Entree met meterkast en toilet, toegang tot de ruime, tuingerichte woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken met diverse inbouwapparatuur, te weten: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, hete luchtoven en een koelkast. Vanuit de keuken biedt een deur toegang tot de voortuin. Woonkamer geeft via een deur toegang tot de achtertuin. De vloer is voorzien van plavuizen. De tuin is aangelegd met 100% sierbestrating en daarom zeer onderhoudsvriendelijk. In de tuin is een houten berging aanwezig en u kunt de tuin via een eigen achterom bereiken.

Eerste verdieping:
Boven aangekomen komt u in een ruimte die prima dienst kan doen als studie-/werk- of speelruimte. Met een groot raam komt hier voldoende daglicht binnen. Eveneens zijn op deze verdieping drie slaapkamers aanwezig. De inpandig gelegen badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
De zolderverdieping is nog niet ingedeeld, waardoor u hier grote vrijheid heeft om deze ruimte naar eigen wens in te delen. Vast gegeven zijn de CV-ketel (ATAG ca. € 28 per maand, huur is inclusief onderhoud) en de aansluiting voor wasmachine en wasdroger. De zolder is groot genoeg voor het realiseren van een ruime slaapkamer. Grote ramen aan de voorzijde zorgen voor voldoende daglicht, ook indien er een slaapkamer wordt gerealiseerd. Aan de achterzijde is een grote bergruimte gecreëerd onder het schuine dakvlak.

Voortuin:
Opstelplaats voor twee auto’s, waarvan één onder de carport. De gehele voortuin is voorzien van bestrating.

Tuin:
De tuin is volledig bestraat en voorzien van een houten berging met elektra, schuttingen en eigen achterom.

Aanvaarding in overleg

Bijzonderheden

volledig geïsoleerd
achtertuin
voortuin
carport
parkeerplaats

Contact