Foto IMMO Dennis

Geniet van de kleine geluksmomentjes in het dagelijks leven.”

Dennis Teinveld

Makelaar-taxateur

Dennis Teinveld is sinds 2000 makelaar en sinds 2009 lid van de NVM en daarmee naast makelaar ook taxateur. Hij vindt het belangrijk dat klanten een warm gevoel hebben als ze het kantoor binnen lopen.

Voordat hij de makelaardij instapte, studeerde Dennis informatica. Zijn interesse lag hier met name bij het bouwen van websites. “Een idee omzetten naar een technisch verhaal, dat vind ik fantastisch.” Maar de hele dag alleen achter een computer zitten, was niks voor Dennis. Daarom stopte hij na een jaar met zijn IT-studie. Dennis stapte over op een gerichte hbo-studie makelaardij en studeerde hierin af.

December 2002 startte Dennis bij IMMO Arie van der Lee. Leergierig en perfectionistisch als hij is wilde hij alle werkzaamheden zelfstandig en gekwalificeerd kunnen uitvoeren. Daarom voltooide hij een avondopleiding in Nieuwegein en werd in 2009 lid van de NVM.
Dennis is empathisch, geduldig en zorgvuldig. Een man met veel inlevingsvermogen die sfeer en gevoel belangrijk vindt. Tevens is hij een doorzetter: wanneer Dennis een doel voor ogen heeft, gaat hij hier met de volle honderd procent voor. Van dinsdag tot en met zaterdag is hij te vinden op het kantoor van IMMO Arie van der Lee.

Als trotse vader van vier kinderen spendeert Dennis zijn vrije tijd het liefst met zijn gezin: “Wij doen van alles samen. Van zwemmen tot klimmen in het bos. Het hele jaar, ook in de winter, staat Dennis bij de barbecue. Het geheime recept van zijn eigen gemaakte hamburgers en kipspiesjes is wereldberoemd onder de familie Teinveld. “De kinderen zijn er gek van. Als ik zeg dat de barbecue aangaat, staan ze al te gillen.”

Wilt u graag met Dennis kennis maken?