Over ons

Geniet van de kleine geluksmomentjes in het dagelijks leven.”

Dennis Teinveld

Makelaar-taxateur

Dennis Teinveld is makelaar in hart en nieren. Zijn twee grote passies – IT en sociaal contact – komen in dit vak samen. Naast de makelaarsactiviteiten berusten zijn taken vooral op het maken van nieuwsbrieven en brochures, websitebeheer en marketing-uitingen. Dat laatste komt bijvoorbeeld tot uiting in de modernisering van het kantoor. “Wanneer mensen ons kantoor instappen, wil ik hen een warm gevoel geven.”

Voordat hij de makelaardij instapte, studeerde Dennis informatica. Zijn interesse lag hier met name bij het bouwen van websites. “Een idee omzetten naar een technisch verhaal, dat vind ik fantastisch.” Maar de hele dag alleen achter een computer zitten, was niks voor Dennis. Daarom stopte hij na een jaar met zijn IT-studie. Dennis stapte over op een gerichte hbo-studie makelaardij en studeerde hierin af.

December 2002 startte Dennis bij IMMO Arie van der Lee. Leergierig en perfectionistisch als hij is wilde hij alle werkzaamheden zelfstandig en gekwalificeerd kunnen uitvoeren. Daarom voltooide hij een avondopleiding in Nieuwegein en werd gecertificeerd Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. makelaar.

Dennis is empathisch, geduldig en zorgvuldig. Een man met veel inlevingsvermogen die sfeer en gevoel belangrijk vindt. Tevens is hij een doorzetter: wanneer Dennis een doel voor ogen heeft, gaat hij hier met de volle honderd procent voor. Van dinsdag tot en met zaterdag is hij te vinden op het kantoor van IMMO Arie van der Lee.

Als trotse vader van vier kinderen spendeert Dennis zijn vrije tijd het liefst met zijn gezin: “Wij doen van alles samen. Van zwemmen tot klimmen in het bos.” Begin maart staat Dennis al te popelen om de barbecue aan te steken. Het geheime recept van zijn eigen gemaakte hamburgers is wereldberoemd onder de familie Teinveld. “De kinderen zijn er gek van. Als ik zeg dat de barbecue aangaat, staan ze al te gillen.”

Wilt u graag met Dennis kennis maken?