Taxatie Huis

Wilt u uw huis in Almere taxeren?

Als onafhankelijk specialist zorgt IMMO Arie van der Lee voor betrouwbare woningtaxaties. Onze experts leveren een zorgvuldig samengesteld taxatierapport op. Daarnaast zorgen wij te allen tijde voor een correcte afhandeling.

Onafhankelijkheid is de kernwaarde wat betreft taxaties. Dankzij onze aansluiting bij het NRVT kunnen wij u verzekeren van volledige onafhankelijkheid.

Gecertificeerde makelaars-taxateurs

IMMO Arie van der Lee hecht veel waarde aan kwaliteit en deskundigheid. Daarom hebben wij alleen ervaren en ‘VastgoedCert’ gecertificeerde makelaarstaxateurs in huis. De makelaar is daarmee eveneens de taxatiespecialist. Daarnaast is ons makelaarskantoor aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut, dat onze rapporten valideert. Zij zien erop toe dat elk rapport uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld.

Prijzen gevalideerd taxatierapport huis en appartement

Wij berekenen € 850,– inclusief BTW en validatiekosten.

Taxatie appartement

€850,-

Taxatie woonhuis

€850,-

Taxatie appartement met verbouwing

€850,-

Taxatie woonhuis met verbouwing

€850,-

U kunt ons het beste even bellen of een afspraak inplannen voor een vrijblijvend gesprek, of stuur ons een mail via info@immo.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
In dit gesprek leggen wij de werkwijze uit en kunt u vragen stellen.

Waarvoor heb ik een taxatie nodig?

Een taxatie kan nodig zijn om de hypotheek rond te krijgen

Een taxatie kan ook nodig zijn om de hypotheek te herzien. Het kan zijn dat u daardoor minder rente gaat betalen

U heeft veel meer inzicht in de financiële kant van het pand. Mocht u willen verhuizen, dan heeft u een goed beeld van de waarde van uw huis en wat u kunt besteden aan een andere woning

Op zoek naar een onafhankelijke taxateur in Almere?