Wonen in het bruisende Almere

Wonen in Almere

Wonen in het bruisende Almere

Almere is een bruisende, jonge stad die ontzettend veel te bieden heeft. Van een groot uitgebreid winkelcentrum met alle grote modeketens, tot aan verschillende stranden én de leukste activiteiten: Almere heeft het allemaal. Dit is nog niet alles. Wist u bijvoorbeeld dat het vanaf Almere slechts een half uurtje rijden is naar Amsterdam? Almere ligt centraal gelegen in Nederland en is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, ideaal! Binnen de stad is het ov snel en efficiënt: zo hebben bussen in Almere bijvoorbeeld hun eigen busbaan, waardoor er vrijwel nooit vertraging is.

De ideale aankoopmakelaar in Almere

IMMO Arie van der Lee zet zich al meer dan twintig jaar in voor mensen die graag een huis willen kopen in Almere. Dit heeft dan ook met zich meegebracht dat wij van IMMO Arie van der Lee over de benodigde kennis en expertise beschikken die nodig is voor het verschaffen van de beste diensten op het gebied van de aankoop van een huis. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennen en weten wij alle ins en outs die van toepassing zijn op de woningmarkt. Daarnaast zijn wij een erkend NVM-makelaarskantoor. NVM staat voor de Nederlandse Vereniging voor Makelaars. IMMO Arie van der Lee gaat samen met u op zoek naar uw nieuwe droomhuis of -appartement. Heeft u bijvoorbeeld kinderen? Dan kijken wij welke buurt bij uw gezinswensen past.

Wonen in Almere Buiten

Eén van de zes stadsdelen: Almere Buiten. Dit stadsdeel heeft haar naam te danken aan het polder karakter. Sloten, tochten, vaarten en bos; iedere buurt grenst in Almere Buiten aan een stukje groen. Met de Oostvaardersplassen in de achtertuin, proeft u veel van de prachtige natuur die Almere Buiten u te bieden heeft. Daarnaast beschikt Almere Buiten over een uitgebreid winkelcentrum en een donderdagse markt. Doet u liever uw boodschappen in een ander stadsdeel van Almere? Dan kunt u gemakkelijk en snel de bus of zelfs de trein pakken. Vanaf Almere Buiten kunt u zich vrij voortbewegen naar een ander stadsdeel binnen of buiten Almere.

Nog geen makelaar kunnen kiezen?

Bij IMMO Arie van der Lee weet u zeker dat u te maken hebt met een professioneel makelaarskantoor. In de twintig jaar dat wij actief zijn in Almere, hebben wij een hoop mensen geholpen bij het kopen van een nieuwe woning. Wij zijn van mening dat de aankoop van een woning de beste aankoop van uw leven hoort te zijn. Bent u benieuwd naar wat IMMO Arie van der Lee u kunt bieden? Kijk dan verder op onze website. Hier vindt u alle informatie over onze makelaars en ons makelaarskantoor. Ook maakt u eenvoudig online een afspraak via onze website. Tijdens zo’n vrijblijvende afspraak gaan wij samen om de tafel zitten en een plan van aanpak maken voor het kopen van een huis in Almere Buiten.

Wonen in Almere Duin

Almere Duin is het allernieuwste stadsdeel van Almere. Het is zó nieuw, dat hier nog flink wordt gebouwd. Wat maakt Almere Duin zo bijzonder? Met het strand voor de deur, gezellige terrasjes en fijn publiek: het is net alsof u op vakantie bent. Tijdens de zomermaanden bruist het hier van de gezelligheid. Er is dan ook van alles te doen. Van lekker uitwaaien op het strand tot het maken van een boswandeling: het kan in Almere Duin.

Vandaag de dag loopt het storm op de huizenmarkt, daarom is het voor kopers fijn om persoonlijk begeleid te worden in het aankoopproces en hulp te krijgen van een ervaren expert in het vakgebied. Als u overweegt een huis te kopen, is het verstandig een aankoopmakelaar als IMMO Arie van der Lee in te schakelen. Met al meer dan twintig jaar ervaring helpen wij u graag aan uw nieuwe woning in het prachtige Almere Duin!

Wonen in Almere Haven

Van het nieuwste stadsdeel gaan we nu naar het oudste stadsdeel van Almere, namelijk Almere Haven. Bent u gek op het water en een stad vol gezelligheid? Dan is Almere Haven hét stadsdeel voor u! Haven heeft ontzettend veel te bieden. Denk bijvoorbeeld eens aan het jaarlijks georganiseerde en landelijk bekende Havenfestival of de Almeerse Triathlon. In Almere Haven is altijd wat te doen. Heeft u even geen zin om thuis te koken? Geen zorgen! In het middelpunt van het stadsdeel bevindt zich in het zogeheten Gooimeer. Hier ligt de havenkom met vele restaurantjes.

Met meer dan twee decennia ervaring binnen de makelaardij in Almere, kennen onze deskundige aankoopmakelaars Almere Haven als geen ander. Zij weten dan ook precies wat zij moeten doen om een geslaagde aankoop te genereren. Doordat onze experts altijd op de hoogte zijn van recente ontwikkelingen binnen de huizenmarkt in Almere Haven, weet u altijd als eerste het nieuws in deze branche. Aankoopmakelaars in Almere Haven van IMMO Arie van der Lee staan altijd aan uw kant, bieden persoonlijke aandacht, betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionele begeleiding.

Wonen in Almere Poort

Bent u werkzaam in bijvoorbeeld Amsterdam, maar wilt u niet zwichten voor de torenhoge kosten van een kleine woning in onze hoofdstad? Dan is Almere Poort het stadsdeel voor u! Met de grote steden om de hoek en betaalbare woningen, is dit stadsdeel ideaal. Almere Poort is de toegang tot Flevoland, hier heeft zij haar naam ook aan te danken. Dit stadsdeel beschikt net als de rest van Almere over afzonderlijke fietspaden en busstroken, waardoor reizen met de fiets een stuk sneller en bovendien ook vele malen veiliger is. Ook heeft Almere Poort een eigen trein- en busstation, waardoor het mogelijk is dat u zich binnen een half uur met het openbaar vervoer in Amsterdam bevindt. Met deze korte reistijd, is werken buiten Almere geen issue. Naast de ideale ligging, heeft Almere Poort nog meer te bieden: van supermarkten en eetgelegenheden tot aan sportcentra’s en onderwijs. Dit stadsdeel heeft vele basisscholen, middelbare scholen en zelfs twee mbo-vestigingen, allemaal binnen één stadsdeel!

Heeft u een aankoopmakelaar nodig? IMMO Arie van der Lee heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de makelaardij. Daarbij zijn wij ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen, kortweg de NVM. Hierdoor bent u verzekerd en gegarandeerd van betrouwbaar, deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit. De NVM vormt een netwerk van kwalitatieve en deskundige makelaars. Door te kiezen voor een erkend NVM-makelaar, kiest u voor zekerheid. Bij een klacht of geschil met de makelaar, kunt u namelijk bij de NVM terecht. U kunt bij ons altijd een vrijblijvend gesprek aanvraag om uw huis te kopen in Almere.

Wonen in Almere Stad

Wist u dat Almere Stad de meeste inwoners van heel Almere heeft? Het aantal staat op dit moment op meer dan 108.000 inwoners. Houdt u van een stad waar er veel te beleven is? Dan is Almere Stad geschikt voor u. Dit stadsdeel heeft ontzettend veel te bieden, zo kunt u hier gebruik maken van verschillende horecagelegenheden, shopt u bij de grote modeketens, kijk u een film in de bioscoop of bezoekt u een voorstelling in het eigen theater van Almere. Ook worden er verschillende evenementen ondernomen in Almere Stad, zoals het jaarlijks terugkerende triatlon. Op dit evenement komen veel van over de hele wereld mensen af.

Al meer dan twintig jaar opererend op de Almeerse huizenmarkt: IMMO Arie van der Lee. De koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere is onze specialisatie. Als ervaren aankoopmakelaar in Almere Stad hebben wij inzicht in de actuele markt en de ontwikkelingen in deze branche. Wij bieden u persoonlijke aandacht, betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionele begeleiding. Daarnaast staan wij u bij met onze deskundige kennis en kunnen wij u vertellen of een huis écht het geld waard is.

Neem contact met ons op

Wonen in het bruisende Almere? Almere heeft u veel te bieden! Bent u er toch niet helemaal uit, dan is dat uiteraard geen probleem. Wij van IMMO Arie van der Lee helpen u graag bij uw volgende stap in uw wooncarrière. U kunt altijd een afspraak met ons maken bij ons kantoor in Almere centrum, samen met een warme kop koffie of thee bespreken wij uw beste opties!

vrijwillige veiling Almere

Gratis adviesgesprek

  Huis verkopen

  Ontvang exclusieve adviezen om uw huis te verkopen

  Leer hoe je makkelijk uw huis kunt verkopen met exclusieve tips en inzichten die wij alleen delen met onze nieuwsbrief ontvangers.

   Meer over uw huis verkopen…

   Stappenplan huis verkopen

   Funda Beoordeling

   9.1

   beoordeling door onze klanten