Taxatie Huis

Hogere woningwaarde?

Uw hypotheekrente kan omlaag.

Bij het afsluiten van de hypotheek, bijvoorbeeld door aankoop, dan berekent de geldverstrekker de hypotheekrente. Geldverstrekkers rekenen een renteopslag op de hypotheekrente op basis van het risico wat de geldverstrekker heeft. Hoe hoger de hypotheek ten opzichte van de woningwaarde (Loan-To-Value) hoe hoger de hypotheekrente.
Als uw woning door de marktomstandigheden in waarde is gestegen en/of u heeft een deel van de hypotheek afgelost, dan kunt u de hypotheekrente verlagen.
Voor hypotheken met NHG – Nationale Hypotheek Garantie- geldt geen renteopslag.

Om te kijken of het mogelijk is om de renteopslag tussentijds te verlagen moet worden gekeken naar de voorwaarden van uw geldverstrekker. Dit is namelijk per geldverstrekker verschillend. U kunt de voorwaarden terugvinden op de website van uw geldverstrekker. Dit is wel erg belangrijk om dit goed vooraf te checken omdat er ook geldverstrekkers zijn die al automatisch de renteopslag
aanpassen. Soms wordt alleen gekeken naar het bedrag wat u heeft afgelost en niet wat uw woning in waard is, dus dan loont het wel weer om een taxatierapport te gebruiken.

Prijzen gevalideerd taxatierapport huis en appartement

Wij berekenen € 850,– inclusief BTW en validatiekosten.

Taxatie appartement

€850,-

Taxatie woonhuis

€850,-

Taxatie appartement met verbouwing

€850,-

Taxatie woonhuis met verbouwing

€850,-

U kunt ons het beste even bellen of een afspraak inplannen voor een vrijblijvend gesprek, of stuur ons een mail via info@immo.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
In dit gesprek leggen wij de werkwijze uit en kunt u vragen stellen.

Waarvoor heb ik een taxatie nodig?

Een taxatie kan nodig zijn om de hypotheek rond te krijgen

Een taxatie kan ook nodig zijn om de hypotheek te herzien. Het kan zijn dat u daardoor minder rente gaat betalen

U heeft veel meer inzicht in de financiële kant van het pand. Mocht u willen verhuizen, dan heeft u een goed beeld van de waarde van uw huis en wat u kunt besteden aan een andere woning

Op zoek naar een onafhankelijke taxateur in Almere?