IMMO Arie van der Lee, alles wat u moet weten!

Uw huis of appartement verkopen is niet iets wat u dagelijks doet. Er komen veel zaken bij kijken, waar u wellicht weinig tot geen verstand van heeft. De makelaars begeleiden u gedurende het verkoopproces, maar wellicht zoekt u voordat u wat vraagt eerst zelf het antwoord. Daarom hebben wij voor u de meest gestelde vragen op een rijtje voor u gezet, zodat u weet waaraan u moet denken tijdens de verkoop van uw huis.

Onze certificaten

Onze makelaars hebben verschillende certificaten op zak. Sommige zijn wij verplicht om te hebben als makelaar, andere waarborgen onze hoge kwaliteit, bijvoorbeeld het NVM. Wij zijn bij deze vereniging aangesloten, waardoor wij met garantie mogen stellen dat de kwaliteit van onze diensten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onze makelaars houden zich namelijk te allen tijde aan de erecode én de statuten van het NVM.

Onze makelaars zijn gecertificeerd taxateurs, dankzij ons NRVT– én NWWI-lidmaatschap. Onze aansluiting bij de laatstgenoemde vereniging legt onze deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties vast, waardoor u met zekerheid in zee kunt gaan met ons als taxateur. Het NRVT-certificaat staat voor de onafhankelijkheid en objectiviteit. U krijgt altijd een gecertificeerd rapport.

De beste verkoopprijs voor uw woning

Onze makelaars handelen te allen tijde vanuit uw belang. Er wordt gestreefd naar de beste verkoopprijs voor uw woning. Voor onze makelaars met jarenlange ervaring op zak is dit bijna dagelijkse kost. Zij begeleiden u daarom stap voor stap in dit proces, waardoor u uw woning voor de beste verkoopprijs met de voor u beste voorwaarden van de hand doet. Hierdoor heeft u aan het einde van de rit het meeste geld over in uw eigen portemonnee en de zekerheid dat het proces goed geregeld is.

Handelen in uw belangen

Het verkopen van uw huis of appartement doet u niet elke dag. Wij begrijpen dat u het volste vertrouwen in de makelaar moet hebben, om er mee in zee te durven gaan. Bij IMMO Arie van der Lee begrijpen wij dat. Vertrouwen, transparantie, betrouwbaarheid en handelen in uw belang staan bij ons voorop. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

De perfecte bezichtigingen

Als makelaar in Lelystad met jarenlange ervaring in het vak hebben wij elk mogelijk scenario tijdens bezichtigingen meegemaakt. Met al deze kennis en ervaring op zak weten wij als geen ander hoe dé perfecte bezichtiging verlopen moet. Wij geven advies over wat wel en niet te doen zodat de potentiële koper(s) uw woning aantrekkelijker vinden. U kunt ook gebruik maken van ons stylingadvies of de klussen- en schoonmaakdienst. De makelaar zorgt ervoor dat alle voordelen van uw huis of appartement eruit springen.

Ons makelaarskantoor in Almere is op zaterdag open

Op werkdagen geen tijd? Geen probleem! IMMO Arie van der Lee is zes dagen in de week geopend. Maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen negen uur en half zes geopend. Op zaterdag van tien tot vier. Kom dus ook op zaterdagen langs op ons kantoor in Almere Stad.

 

Neem nu contact op met de IMMO Arie van der Lee.

Gratis verhuisbus

Wist u dat u gebruik kunt maken van onze gratis verhuisbus? Van deze verhuisbus kunt u gebruikt maken als u uw woning heeft verkocht bij IMMO. Op deze manier bespaart u op onnodig bijkomende kosten. Breng al uw verhuisspullen naar uw nieuwe bestemming met de IMMO-verhuiswagen. Wilt u meer weten over onze gratis verhuisbus? Neem dan contact op met ons makelaarskantoor in Lelystad.

Wonen in Almere

Almere is een snelgroeiende stad met een nog steeds stijgende lijn aan inwonersaantallen. Door de bruisende binnenstad en diverse parken is Lelystad de ideale plek om te wonen en te leven. Daarom is de huizenmarkt in deze populaire stad momenteel overvloedig in beweging.

Almere staat bekend als één van de mooiste steden van Nederland en is enorm in trek.

Makelaar uit Almere nodig

Een breed scala aan diverse soorten woningen, dat is ons aanbod. IMMO Arie van der Lee heeft dus een aanbod voor iedereen. Buiten het aanbod om maken wij ook elke dienst persoonlijk. Hierdoor kunnen wij u beter helpen en kunnen wij uw behoeften makkelijker voldoen. Hierbij geldt ook dat er een zorgeloze en prettige ervaring voor u is. Snelle communicatie helpt ons om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen betreft de (ver)koop en uw wensen.

Wellicht wilt u uw huis in Almere verkopen en bent u nog opzoek naar een deskundige makelaar. Wanneer u gebruik maakt van ons makelaarskantoor heeft u direct een vliegende start! U heeft immers naast een heel gemotiveerd makelaarsteam hierin ook nog eens heel wat jaren ervaring.

Courtage makelaar

Een andere vraag die wij als makelaarskantoor vaak krijgen, is welke courtage wij rekenen voor de verkoop van uw huis. De courtage van een huis is van een aantal factoren afhankelijk, waaronder bijvoorbeeld de waarde van uw woning. Daarnaast is ook de manier van de verkoop van uw woning een factor. Wilt u weten welke andere factoren van invloed zijn op de courtage? Laat u vrijblijvend adviseren door onze makelaar in Almere. Neem hiervoor contact met ons makelaarskantoor op.

Openingstijden en routebeschrijving

Onze openingstijden en adresgegevens kunt u vinden op onze contactpagina.

Zaterdagen 10:00 – 16:00 uur (op afspraak).

 

Heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u deze stellen aan Elly. Neem hiervoor telefonisch contact met ze op.