IMMO Huis verkopen

Wilt u uw huis in Almere verkopen?

IMMO Arie van der Lee begeleidt u gedurende het gehele verkoopproces, van waardebepaling tot overdracht. Door onze waardebepaling krijgt u kosteloos en geheel vrijblijvend een goed inzicht in de waarde van uw woning.

Stappenplan voor het verkopen van uw woning

Kennismaking
Bespreken van verkoopplan, verkoopstrategie en verkoopprijs

Online dossier om alles overzichtelijk vast te leggen
Wij werken met MOVE.NL waar al uw relevante documenten digitaal worden bewaard, waaronder uw identificatie gegevens, kadastrale gegevens, eigendomsbewijs en het energielabel.

Uw woning is klaar voor de fotografie
De professionele fotograaf kan nu uw woning fotograferen, video maken, meetrapport opstellen en de plattegronden maken

Uw woning staat klaar om aangemeld te worden
Uw dossier inclusief startpakket is compleet. Uw woning wordt met een Funda Compleet pakket op Funda.nl geplaatst zodat uw woning heel erg opvalt op het grootste te koop staande woning platform van Nederland. Daarnaast plaatsen wij een mooie post op onze social media kanalen waaronder Facebook en Instagram en uw woning wordt op onze website geplaatst en Pararius.nl. Ons te koop bord kan geplaatst worden en de afspraken met de kijkers kunnen nu gepland worden.

Rondleiding gegadigden en onderhandelingen
Uw woning is aantrekkelijk gepresenteerd en de kijkers reageren enthousiast. Wij begeleiden de bezichtigingen en verzorgen ook het onderhandelingsproces. Nadat er overeenstemming is bereikt met een koper, maken wij de koopovereenkomst op.

Gefeliciteerd, uw woning is succesvol verkocht.
Als uw woning verkocht is, dan regelen wij samen met de koper de eindinspectie voor o.a. het opnemen van de meterstanden en dan kunt u de sleutels bij de notaris overhandigen aan de koper

Onze kernwaarden

IMMO Arie van der Lee is al ruim 28 jaar NVM makelaar en een begrip binnen de makelaardij in Almere. We zijn gespecialiseerd in de koop, verkoop en taxaties van bestaande woningen en hebben inmiddels vele tevreden klanten mogen begeleiden.

 

We zijn trots op de uitstekende reviews die zij ons geven; klanten noemen ons integer, betrouwbaar en persoonlijk. Zelf spreken we over een no-nonsense aanpak en geven we u een reeel beeld over wat uw huis kan opleveren en hanteren wij een persoonlijke benadering.

 

We staan voor u klaar tijdens het hele proces van waardebepaling van uw huidige huis tot aan de overdracht. Ook zoeken we actief mee naar tuissenoplossingen en kunnen u begeleiden bij de aankoop of huur van uw nieuwe woning.

Waarom IMMO Arie van der Lee?

Professionele aan- en verkoopbegeleiding

Persoonlijk contact

Styling en verkoopadvies

6 dagen per week geopend, ook op zaterdag (op afspraak)

Verhuisdozenservice

Kantoor op A-locatie in het centrum

De koffie staat klaar

Gratis verhuisbus

Verhuisbus IMMO

Team IMMO Arie van der Lee bestaat uit deskundige en ervaren makelaars. We zijn u graag tot dienst!

Onze extra services

Gratis adviesgesprek

Vrijblijvende online waardebepaling

Gratis verhuisbus bij verkoop of aankoop woning

Wilt u uw huis verkopen in Almere?