Verhuisbus IMMO

Gratis verhuiswagen!

Maak gebruik van de GRATIS verhuisbus van IMMO Arie van der Lee. Deze bus is exclusief beschikbaar gesteld voor de klanten die hun woning verkocht hebben bij IMMO Arie van der Lee. Bespaar op onnodige, bijkomende kosten en breng al uw spullen binnen met de IMMO-verhuiswagen over naar uw nieuwe woning!

Fullservice makelaar

IMMO Arie van der Lee is een fullservice makelaar in Almere. Wij begeleiden onze klanten vanaf de waardebepaling tot aan het tekenen van de koopakte, en nog een stapje verder. Met al meer dan twintig jaar ervaring kennen wij de onaangename lasten waar mensen mee te maken krijgen tijdens het verhuizen. Daarom stellen wij gratis de IMMO-verhuiswagen ter beschikking voor onze klanten, zodat u al uw meubels en gevulde verhuisdozen gegarandeerd vervoerd worden naar uw nieuwe woning. Kortom: efficiënt en kostenbesparend!

Makelaarskantoor midden in Almere

Het makelaarskantoor van IMMO Arie van der Lee ligt centraal gelegen, midden in Almere centrum. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar en verwelkomen u graag met een kopje koffie. Maak vandaag nog een afspraak voor de reservering van de verhuiswagen of vraag op kantoor naar de mogelijkheden. Van maandag tot en met vrijdag (zaterdag op afspraak) kunt u op elk moment bij ons binnenlopen.

Huis verkopen

Heeft u uw huis verkocht bij makelaar IMMO Arie van der Lee? U heeft al genoten van onze service en vele voordelen. Betrouwbaar, betrokken en professioneel: onze kernwaarden en reden van bestaan waar wij te allen tijde naar streven. De medewerkers van IMMO Arie van der Lee denken graag met u mee en handelen altijd vanuit uw belang. Daarom bieden wij ook tijdens de verhuizing een stapje extra. In deze periode kunt u gebruik maken van de IMMO-verhuiswagen, geheel gratis! Dit scheelt hoge, onnodige kosten waardoor u alleen nog maar moet nadenken over welke dagen u de bus in gebruik wil nemen.

Interesse?

Vraag naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het nummer 036-5330035, via contact of kom bij ons langs op kantoor.

Wilt u een huis kopen in Almere?