Huis Verkopen

Huis verkopen

Bent u van plan uw woning te verkopen? IMMO Arie van der Lee is u graag van dienst! Zo snel mogelijk en voor de beste prijs uw huis verkopen? IMMO Arie van der Lee begeleidt u gedurende het gehele verkoopproces, van waardebepaling tot de overdracht. Betrokkenheid en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds 1995 zijn wij actief binnen de huizenmarkt in Almere. Hierdoor hebben wij veel ervaring en vakkennis opgebouwd. Kortom, zonder twijfel, IMMO Arie van der Lee!

Persoonlijke begeleiding

Tevreden klanten zijn de basis voor ons succes en goede afspraken zijn de basis voor een succesvolle verkoop. Deskundig advies op maat is wenselijk, daarom is persoonlijke aandacht ons uitgangspunt en een van onze kernwaarden. Bij de verkoop van uw huis komen ontzettend veel zaken kijken. Bij de meeste zaken is kennis nodig van het vak, daarom is persoonlijke begeleiding gewenst.

Waarom IMMO Arie van der Lee?

Innovatieve verkoopaanpak

Specialist in bestaande woningen Almere

Aanvullende diensten, zoals klussendienst en styling advies

Eigen huurwoningen als tussenoplossing na verkoop

Gratis IMMO-app (voor Android en iPhone)

Optimale marketing

IMMO Arie van der Lee is gespecialiseerd in het maken van luxe en zeer uitgebreide brochures. Hier maken wij dan ook veelvuldig gebruik van. Daarnaast presenteren wij uw woning volledig met actuele foto’s van hoogwaardige kwaliteit. Hiervoor maken wij gebruik van een professionele fotograaf. Een optimale presentatie van uw woning is immers van groot belang bij een snelle en succesvolle verkoop. Ons aanbod wordt gepresenteerd op diverse websites en social media om een zo groot mogelijk zoekersbestand te realiseren en uw verkoopsnelheid te verhogen.

Moderne visie

Een verkoopbord, een brochure en begeleiding bij een bezichtiging: deze traditionele presentie biedt elke makelaar. IMMO Arie van der Lee gaat een stapje verder. Naast offline, traditionele presentatie bieden wij tevens uw woning online aan ter presentatie. Uw woning is hierdoor ook online prominent zichtbaar. Daarnaast verzekeren wij u van optimale vindbaarheid online, bijvoorbeeld via Funda.nl. Samen met de presentatie verhoogt dit de snelheid van de verkoop van uw woning.

Extra service

IMMO Arie van der Lee zorgt dat u altijd het extra stukje service ontvangt. Zo is ons makelaarskantoor centraal gelegen midden in het centrum van Almere én zijn wij als een van de weinigen op zaterdagen geopend. Loop dus gerust bij ons naar binnen, u wordt verwelkomd met een heerlijke kop koffie.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw huis? Neem contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Arie van der Lee

Gratis adviesgesprek

Huis verkopen

Ontvang exclusieve adviezen om uw huis te verkopen

Leer hoe je makkelijk uw huis kunt verkopen met exclusieve tips en inzichten die wij alleen delen met onze nieuwsbrief ontvangers.

Meer over de taxatie van uw huis…

Hoe verkoop je een huis (snel!)
Stappenplan huis verkopen

Funda Beoordeling

9.1

beoordeling door onze klanten

Wilt u uw huis verkopen in Almere?