Onze database

Bij IMMO hebben wij een unieke database. Onze database staat vol met zoekopdrachten van uitgebreide profielen van mensen die op dit moment een huis zoeken. Als u onderstaande quickscan (verkoopscan) invult, ontvangt u in slechts 10 minuten een e-mail waarin staat hoeveel potentiële kopers wij voor uw woning hebben. Ook ontvangt u de marktverkenner van funda. Deze verkoopscan om uw huis te verkopen is gratis!

Doe de verkoopscan

Verkoopscan

Stap 1 van 5

20%

Hoe werkt het?

In deze quickscan vragen wij aan de hand van vier vragen wat uw plan is wat betreft het kopen of verkopen van een huis. Na het invullen van deze quickscan zullen wij zorgvuldig met uw gegevens aan de slag gaan. Zo kunnen wij u namelijk de beste analyse geven die bij uw situatie past.

Wat staat er in de analyse?

In deze analyse zal er op basis van uw situatie en toekomstige woonwens een aantal cijfers worden opgesteld over de markt. Hierin krijgt u precies de informatie die u wilt over bijvoorbeeld de prijsklasse waarin gezocht, het woonoppervlak of het aantal kamers dat zoekers van huizen graag zouden willen. Verder staat het huidige aanbod van huizen centraal, maar dit geldt natuurlijk als u zelf een woningzoekende bent. Met dit soort informatie kunnen wij u aanvullend advies geven over hoe wij uw doelen samen met u kunnen bereiken.

Deze Verkoopscan is ontworpen door MediaMere