Open deuren dag

Algemene informatie open deuren dagen

OPEN DEUREN DAG? Hoe werkt het?

Kijker

Diverse malen per jaar organiseert IMMO-Arie van der Lee de zeer bekende en succesvolle Open Deuren Dag. Dit om meer mensen de mogelijkheid te geven de woning te bekijken die ze willen zien zonder voorafgaand een afspraak te hoeven maken. Ideaal wanneer je nog oriënterend bent en graag meerdere woningen wilt bekijken en vergelijken!

Op de IMMO Open Deuren Dag zijn de deelnemende woningen vrij te bezichtigen, zonder afspraak! U dient als kijker alleen uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mail) achter te laten bij de verkoper. De verkopers zullen u, tussen 11.00 uur en 15.00 uur, de woning laten zien. Uiteraard kunnen vragen over de woning aan de verkopers gesteld worden, maar indien u zo geïnteresseerd bent dat u een bod wilt gaan doen, willen wij u vragen om geen inhoudelijke voorstellen met de verkoper te bespreken. Neemt u dan contact op met ons kantoor.

Verkoper

Als klant van IMMO-Arie van der Lee zijn er geen kosten verbonden aan de deelname van een Open Deuren Dag. Meedoen dus!

U ontvangt ruim voor elke IMMO Open Deuren Dag een e-mail van ons kantoor met de vraag of u mee wilt doen. Bij deze e-mail zitten twee bijlages; een bezichtigingsformulier voor de gegevens van de kijkers en een raam-affiche in pdf formaat die u kunt uitprinten en voor het raam kunt hangen. De raam-affiche en het bezichtigingsformulier kunt u ook downloaden van onze website.

Download formulier en raamposter

  • Bezichtigingsformulier klik hier.
  • Raamaffiche klik hier.

U geeft zich op door te reageren op de e-mail, uiteraard kunt u ook naar ons kantoor bellen. Wij zorgen er dan voor dat de aanmelding wordt geplaatst op funda.nl en immo.nl. Als u nu al weet dat u meerdere zaterdagen mee wilt doen, dan kan dit uiteraard in een keer worden doorgegeven.

Er zijn twee soorten Open Deuren Dagen: De Internet Open Deuren Dag en de landelijke NVM Open Deuren Dag. Zie de uitleg onder het overzicht voor meer informatie en de kenmerken van de verschillende dagen. Als enige kantoor in Almere kunt u bij IMMO-Arie van der Lee maandelijks uw woning presenteren aan het kopende publiek op deze nog steeds effectieve en goedkope manier!

Na de Open Deuren Dag ontvangen we graag het bezichtigingsformulier van u met de gegevens van de kijkers die langs zijn geweest. Zo kunnen we een brochure van uw woning nasturen en op uw verzoek checken of de kandidaten daadwerkelijk interesse hebben in de woning.