Foto IMMO Arie 1

“We zijn allemaal dezelfde mensen onder één hemel. Heb respect voor iedereen, dan kom je een stuk verder in deze moeilijke wereld.”

Arie van der Lee

Eigenaar en makelaar-taxateur

Naamgever en initiërend leidinggevende: eigenaar Arie van der Lee. Met al meer dan dertig jaar ervaring in de makelaarsbranche heeft Arie naar eigen zeggen ‘redelijk wat verstand van onroerend goed’. Van taxaties tot inspecties naar het plaatsen van verkoopborden, hij doet het nog dagelijks met plezier.

Na zijn makelaardijopleiding werd Arie in 1988 ‘ouderwets’ beëdigd door de rechtbank in Utrecht. Na die tijd heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende makelaarskantoren in Amersfoort, Leusden, Hoofddorp en uiteindelijk Almere. Met bijna tien jaar ervaring in het vak op zak, besloot Arie in 1995 voor zichzelf te beginnen en richtte hij IMMO Arie van der Lee op. Hij startte in een klein kantoorkamertje, breidde al gauw uit en de rest is geschiedenis.

Arie is zorgvuldig in persoonlijke relaties en een echt ‘mensenmens’. Niet voor niets zet hij te allen tijde de klant en zijn wensen voorop. Intern bij IMMO Arie van der Lee zorgt hij ook voor het behoud van de gezellige sfeer. Daarbij is Arie ook zeer ‘strong minded’: zijn sterke doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat hij doorgaat tot het doel is bereikt.

De belangen behartigen van en de klant mogen begeleiden bij een grote aankoop of verkoop: voor Arie het grootste voordeel van de makelaardij. Daarnaast houdt hij van de hectiek die dit vak met zich meebrengt. “Geen week is hetzelfde en je maakt van alles mee.” Af en toe op de zaterdag en vast van maandag tot en met vrijdag is hij aanwezig op het kantoor.

In zijn vrije tijd geniet Arie van het restaureren van auto’s, bij voorkeur een Jaguar of een oude Daf. Daarnaast gaat hij graag uit eten, voor de gezelligheid en als ontspannen uitje. Arie kan geen genoeg krijgen van de serie ‘The Sopranos’. “De beste serie ooit gemaakt!”

Wilt u graag met Arie kennis maken?