Foto IMMO Elly

Leef bij de dag, anders maak je je te druk over de dingen die zouden kunnen gebeuren.”

Elly Oudhoff

Hoofd binnendienst

Het gezicht van IMMO Arie van der Lee. Wie op kantoor langskomt, wordt als eerst begroet met de vriendelijke lach van Elly Oudhoff. Na twintig jaar gewerkt hebben in de grafische branche als officemanager koos zij mei 2015 voor de charme van de makelaardij. “Bij IMMO Arie van der Lee zijn de werkzaamheden diverser, uitgebreider én ben ik meer in contact met de klant.”

Als hoofd binnendienst regelt Elly alle interne zaken en houdt zij IMMO Arie van der Lee draaiende. Daar komen een aantal belangrijke verantwoordelijkheden bij kijken. Zo zorgt zij voor een deel van de financiële administratie, ziet zij erop toe dat koopaktes opgemaakt worden en meld zij nieuwe woningen aan. “Debiteuren bewaking vind ik het leukste werk.”

Met verschillende diploma’s op zak heeft Elly veel verstand van zaken. Zij heeft onder andere een praktijkdiploma boekhouden. Daarnaast is zij afgestudeerd in office management en junior secretaresse.

Elly is van maandag tot en met vrijdag aanwezig op het kantoor. Om de twee weken ook op zaterdag. In haar vrije tijd wandelt zij het liefst met haar twee hondjes Lilly en Bailey. “Ik kom er niet vaak aan toe, maar als ik tijd over heb, lees ik graag. Het liefst thrillers of spannende detectives.” Waar je Elly ’s nachts wakker voor mag maken? “Sushi!”

Wilt u graag met Elly kennis maken?