Kan ik mijn huis nu verkopen IMMO

Heb ik kans om mijn woning te verkopen?

De meest gestelde vraag van het moment – is het wijsheid om nu wel of niet je huis in Almere te koop aan te bieden?

De belangrijkste overweging als u uw huis wilt verkopen is, denk ik wel, de vraag of er kopers zijn. 

Heb ik kans om mijn woning te verkopen?

In de laatste 12 maanden is de woningmarkt in Almere drastisch gewijzigd. Zo’n beetje iedereen die dacht door de lage rente tegen gelijke maandlasten “vrijstaand” te kunnen gaan wonen is weer blij met zijn huidige woning en kijkt niet verder. Ook zijn veel kijkers door bijvoorbeeld slechte economische verwachtingen en de angst voor de hogere energielasten niet meer geïnteresseerd in een verhuizing. 

Zijn het sombere tijden voor de huizenverkoper?

Wij denken van niet! 

We zien dat de aantallen verkopen redelijk op peil blijven en de prijzen inderdaad iets onder druk staan. Er is absoluut geen reden tot paniek. De prijzen zijn niet stijgende maar nog steeds op een duidelijk hoger niveau als een paar jaar geleden. 

En heel eerlijk als het niet twee weken duurt, maar u wel binnen twee maanden uw woning kunt verkopen, is er nog steeds geen man overboord. Realisme komt hiermee op de voorgrond. Alles lukt als het realistisch is.

De vraag naar woningen in Almere is nog steeds ruim. 

Goed gepresenteerde woningen die met een aantrekkelijke prijs aangeboden kunnen nog steeds snel verkocht worden. 

De prijzen in Amsterdam en bijvoorbeeld Utrecht en het Gooi zijn nog steeds zodanig veel hoger dat ook die reden Almere aantrekkelijk maakt.  

Mocht u overwegen om uw woning te verkopen dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende afspraak met ons kantoor. Wees vrij om naar binnen te lopen of neem  telefonisch contact op via (036) 5330035 of per mail op info@immo.nl.

Staat u realistisch in het spel dan kunnen wij uw woning snel en met een mooie opbrengst verkopen. 

Graag tot snel!