Waarom een NVM-makelaar?

Bent u op zoek naar een NVM-Makelaar in Almere? Dan ben je bij IMMO aan het juiste adres. De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. is de grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. IMMO Arie van der Lee is beëdigd en erkend NVM-makelaar, waardoor u verzekerd bent van kwalitatief en deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit.

Wat is de NVM?

Sinds 2001 is makelaar een vrij beroep, wat wil zeggen dat iedereen zich makelaar mag noemen. De NVM is de grootste branchevereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Bij het inschakelen van een NVM-makelaar bent u dus verzekerd van kwaliteit en veiligheid. De 120 jaar oude vereniging telt inmiddels 4.100 aangesloten leden. De NVM werkt met vaste kwaliteitseisen, waardoor u ervan verzekerd bent dat u een expert inschakelt voor de verkoop van uw huis.

Voordelen voor u als verkoper

  1. Deskundigheid
    Een NVM-makelaar/taxateur is goed opgeleid, houdt zijn kennis permanent op peil en kent de markt op zijn duim. Daarnaast beschikt hij of zij over de benodigde certificaten, zodat u als consument verzekerd bent van de kwaliteit waar u recht op heeft.
  2. Betrouwbaarheid
    Elke NVM-makelaar/taxateur houdt zich aan en gedraagt zich volgens de NVM-Erecode. Daarnaast behartigt hij of zij te allen tijde de belangen van zijn opdrachtgever en is niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij. De NVM-makelaar dient op te komen voor de belangen van de verkoper, óf voor die van de koper. De NVM ziet hier streng op toe.
  3. Zekerheid
    Een NVM-makelaar loopt geen financiële risico’s, omdat hij verplicht verzekerd is tegen beroepsaansprakelijkheid. Daarnaast kunt u als consument voor eventuele klachten of geschillen met uw NVM-makelaar terecht bij de vereniging. Tevens kunt u een NVM Huisgarantie afsluiten bij de NVM-makelaar, waardoor u ingedekt bent voor eventuele verborgen gebreken aan uw woning.

Funda

Het complete woningaanbod van de NVM staat gepresenteerd op funda.nl, de gezamenlijke website van de NVM-makelaars. De website is de grootste en meest bezochte woonwebsite van Nederland. Indien u veel potentiële kopers wil bereiken, is het dus verstandig uw huis bij dé NVM-makelaar IMMO Arie van der Lee aan te sluiten.