Makelaar in Almere

Makelaar Almere

Met een hoofdkantoor in Almere hebben wij heel Almere ontdekt. Als fullservice makelaar bieden wij in Almere een eerste klas service. Dit geldt zowel voor het kopen, verkopen of verhuren van uw woning of wanneer u uw woning wilt taxeren.

Onze makelaars hebben enorm veel ervaring en vakkundige kennis. Hierdoor kennen zij alle tips en tricks om uw huis in Almere succesvol te verkopen. Bent u op zoek naar een makelaar die snel, efficiënt en honderd procent van deze tijd is? IMMO Arie van der Lee biedt vele extra’s bovenop de normale service die u van een Makelaar gewend bent. Wij zetten 3D-gerelateerde foto’s van uw huis in, waardoor de woning online beter gepresenteerd wordt. Hierdoor wordt de verkoop van uw woning bevorderd. IMMO Arie van der Lee staat u tevens bij met alle andere middelen die we hebben. En dat zijn er heel wat! Dit geldt natuurlijk net zo hard voor de aankoop van een woning in Almere

Almere

Almere is een snelgroeiende stad met een nog steeds stijgende lijn aan inwonersaantallen. Door de bruisende binnenstad, diverse parken en stranden is Almere de ideale plek om te wonen en te leven. Daarom is de huizenmarkt in deze populaire stad momenteel overvloedig in beweging. Almere heeft alle voordelen van een woonstad, maar dan voor een goedkopere woonprijs.

Almere staat bekend om één van de mooiste steden van Nederland en is momenteel samen met Haarlem enorm in trek. Als makelaar weten wij precies wat er allemaal speelt binnen de branche.

Makelaar uit Almere nodig?

Een breed scala aan diverse soorten woningen, dat is ons aanbod. IMMO Arie van der Lee heeft dus een aanbod voor iedereen. Buiten het aanbod om maken wij ook elke dienst persoonlijk. Hierdoor kunnen wij u beter helpen en kunnen wij uw behoeften makkelijker voldoen. Hierbij geldt ook dat er een zorgeloze en prettige ervaring voor u is. Snelle communicatie helpt ons om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen betreft de (ver)koop en uw wensen.

Wellicht wilt u uw huis in Almere verkopen en bent u nog opzoek naar een deskundige makelaar. Wanneer u gebruik maakt van ons makelaarskantoor heeft u direct een vliegende start! U heeft immers naast een heel gemotiveerd makelaarsteam hierin ook nog eens heel wat jaren ervaring.

Het team

Het team weet precies wat te doen om u te begeleiden bij het verhuur- of verkoopproces. De deskundige makelaar-taxateurs van IMMO Arie van der Lee kennen hun weg in een buurt en weten wat belangrijk is om kennis van te nemen. Er wordt altijd rekening gehouden met aangrenzende panden die te koop staan, lokale voorzieningen, toekomstpotentieel, wenselijkheidsniveaus en de staat van uw huis. Om dit te realiseren zullen wij namelijk altijd met u samenwerken om aan bovengenoemde belofte te kunnen voldoen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten of bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons gerust, bezoek de website of kom langs op ons kantoor voor een kop koffie!

Arie van der Lee Makelaar Almere

Gratis online waardebepaling van uw woning in Almere

Makelaar Almere en uw huis Verkopen

Uw huis eenvoudig en goedkoop verkopen met een online makelaar? Met een online presentatie verkopen wij uw huis zoals u dat ook verwacht van een makelaar om de hoek. Dus: het comfort van een traditionele makelaar én de scherpe prijs van een online makelaar (vergelijk het zelf). De bezichtigingen doet u, de rest doen wij.

Laura Triezenberg Makelaar Almere
 • Inclusief verkooptekst, fotografie & plattegronden
 • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
 • Uw woning is prominent zichtbaar (bijvoorbeeld via Funda)

Bent u op zoek naar een fullservice makelaar die al het werk met betrekking tot het verkopen van uw woning uit handen neemt of vindt u het juist leuk om zelf geïnteresseerden rond te leiden? Wij hebben ruim twintig jaar ervaring in zowel internetmakelaardij als de fullservice makelaardij waardoor we uitstekend in staat zijn te adviseren in uw keuze.

Makelaardij IMMO uit Almere innoveert continu met de nieuwste technieken en andere manieren van verkoop om voor u het best mogelijke bod te krijgen. Zo plaatsen wij woningen online met een aansprekende presentatie. Alles voor het allerbeste resultaat. Bekijk de meest relevante huizen uit Almere:

Beste Makelaar Almere

De beste makelaar in Almere is de makelaar die het beste bij u past. Wij zijn de makelaar met de meeste vakkennis. Een multigedisciplineerd makelaarskantoor die altijd samen met u mee zal denken en uw behoeften belangrijk vindt. Hebt u behoefte aan een adviesgesprek? U kunt te allen tijden een afspraak met ons maken.

Bij ons staat de koffie zes dagen per week voor u klaar, ook op de zaterdag. Door onze betrokken en betrouwbare begeleiding, zijn wij al meer dan twintig jaar een serieuze makelaar uit Almere. Het is belangrijk om een kundig makelaarsteam aan uw zijde te hebben, die rekening houdt met uw (woon)wensen.

IMMO Arie van der Lee werd opgericht in 1995. Vanaf de eerste dag hebben we ons gecommitteerd om onze klanten centraal te stellen in alles wat we doen, voor al uw behoeften.

Door diensten met toegevoegde waarde aan te bieden, zoals toegang tot alle specialisten die u nodig hebt, maken we van huis naar huis een stressvrije ervaring voor alle betrokkenen.

Ons team is meer dan alleen vastgoedprofessionals; ze zijn vriendelijk en ontspannen. Wij zijn uw lokale makelaar. Wilt u meer weten? Neem contact op met onze vriendelijke adviseurs voor meer hulp en advies.

Onze klanten uit Almere vertellen…

“Arie en zijn team hebben mij ontzettend goed geholpen bij het verkopen van mijn huis. Binnen no-time was hij verkocht en ik had onwijs goede service. Super bedankt!”

– Peter van der Sluis

Deskundige makelaar in Almere

IMMO Arie van der Lee is dé Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. makelaar in Almere. Wij zijn gespecialiseerd in de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere. Sinds 1995 zijn wij een begrip binnen de makelaardij in Almere. Sindsdien hebben wij al vele tevreden klanten mogen begeleiden.

Doordat wij ruim twintig jaar ervaring in het vak hebben, kunnen wij een deskundig advies geven. Onder andere op gebied van  de koop, verkoop en taxatie van bestaande woningen in Almere. IMMO Arie van der Lee is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbaar, deskundig advies van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor de IMMO NVM-makelaar, kiest u voor zekerheid. Wanneer u een klacht of geschil heeft met de NVM-makelaar, kunt u namelijk bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. terecht.

IMMO Arie van der Lee biedt persoonlijke aandacht, betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionele begeleiding. Bij IMMO Arie van der Lee bent u verzekerd van een full-service makelaar in Almere met hoge klanttevredenheid. Ons deskundige makelaarsteam staat zes dagen in de week voor u klaar met een kop koffie.

Vijf zekerheden van de makelaar in Almere

Hoogste kwaliteit makelaar

Eerlijke voorwaarden

Persoonlijk en snel te bereiken

Zekerheid bij klachten

Altijd professioneel, betrouwbaar en betrokken

Makelaar in Almere: hoe werkt het eigenlijk?

 1. Bij IMMO starten wij met een oriënterend gesprek. De makelaar komt bij uw huis langs om met u kennis te maken en om direct een waardebepaling van uw huis te doen. Hiermee heeft u direct inzicht voor welke prijs onze makelaars uw woning kunnen verkopen.
 2. Vervolgens maakt de verkopen de keuze om voor IMMO te kiezen. U accordeert de opdracht bij onze makelaar.
 3. Daarna wordt een afspraak ingepland om foto’s, video’s, 360 graden foto’s en/of een 3D scan van uw huis te laten maken.
 4. De verkoper maakt de woning verkoop klaar. Hierbij moet de woning strak, netjes en opgeruimd zijn zodat onze fotograaf de mooiste plaatjes kan schieten.
 5. Bij stap 5 komt de fotograaf langs om uw woning te fotograferen en te filmen.
 6. Vervolgens zet de makelaar de woning alvast bij alle websites waar uw potentiële koper kijkt klaar.
 7. U bekijkt daarna of alle teksten en foto’s er picobello uit zien. Zo niet? Dan kunt u uiteraard onbeperkt wijzigingen doorvoeren en deze passen wij direct aan, zodat alles kloppend en naar wens is.
 8. Na akkoord van het online profiel, promoot IMMO Arie van der Lee uw woning Facebook, Twitter, Instagram en onze eigen website. De volgende dag wordt uw woning geplaatst op Funda, Pararius en Jaap. Vervolgens wordt er – indien gewenst– een verkoopbord in uw voortuin geplaatst.
 9. Om uw huis nog meer onder de aandacht te brengen, wordt uw woning gepromoot via Facebook. Binnen een week ontvangt u een uitgebreide rapportage met de resultaten hiervan.
 10. Bezichtigingen worden ingepland. Vanaf dit moment komen de bezichtigingsaanvragen voor uw woning binnen.
 11. Dan begint het leukste, namelijk de onderhandeling! Een geïnteresseerde koper doet een bod op uw woning.
 12. Zodra u het bod heeft geaccepteerd, wordt er een koopakte met duidelijke afspraken opgesteld.
 13. U en de koper tekenen de voorlopige koopakte bij de notaris. IMMO Arie van der Lee bewaakt de gestelde termijnen van onder andere de waarborgsom.
 14. De waarborgsom is betaald, u heeft de spullen al gepakt en de sleutel van uw woning wordt overgedragen aan de nieuwe bewoner.
 15. Jeeeh! Van harte gefeliciteerd! U heeft uw woning succesvol verkocht via IMMO Arie van der Lee.

Onze certificaten

Makelaar in Almere: ook zaterdag open!

Op werkdagen geen tijd? Geen probleem! IMMO Arie van der Lee is zes dagen in de week geopend. Maandag tot en met vrijdag zijn wij tussen negen uur en half zes geopend. Op zaterdag van tien tot vier. Kom dus ook op zaterdagen langs bij ons gezellige kantoor, midden in Almere Stad.

Neem nu contact op met de IMMO Arie van der Lee Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. makelaar in Almere.

Gratis verhuisbus!

Wist u dat u gebruik kunt maken van onze gratis verhuisbus? Van deze verhuisbus kunt u gebruikt maken als u uw woning heeft verkocht bij IMMO. Op deze manier bespaart u op onnodig bijkomende kosten. Breng al uw verhuisspullen naar uw nieuwe bestemming met de IMMO-verhuiswagen. Wilt u meer weten over onze gratis verhuisbus? Neem dan contact op met ons makelaarskantoor in Almere.

Een tevreden klant vertelt over IMMO…

“Super goede dienstverlening bij de verkoop van mijn woning. Een echt makelaarskantoor die naar je luistert.”

– Xandra Karens

Gratis adviesgesprek

Onze klanten hebben vaak een hoop vragen bij de verkoop van het huis. Tijdens onze gratis adviesgesprek geven wij alle informatie die u nodig heeft bij de verkoop van uw huis. Ook geven wij u alle tijd en ruimte om vragen te stellen. Onze NVM-makelaars voorzien u van een deskundig antwoord. Daarnaast krijgt u tijdens ons adviesgesprek ook een handige map met alle informatie waarbij u moet denken bij de verkoop van uw huis. Hierdoor weet u zeker dat het verkopen van uw huis een succesvolle ervaring wordt.

Wist u dat IMMO Arie van der Lee een eigen applicatie heeft? U kunt deze downloaden in de Google Store of in de App Store.

Courtage

Een andere vraag die wij als makelaarskantoor vaak krijgen, is welke courtage wij rekenen voor de verkoop van uw huis. De courtage van een huis is van een aantal factoren afhankelijk, waaronder bijvoorbeeld de waarde van uw woning. Wilt u weten welke andere factoren van invloed zijn op de courtage? Laat u vrijblijvend adviseren door onze makelaar in Almere. Neem hiervoor contact met ons makelaarskantoor op.

NVM Makelaar Almere

Onze makelaars zijn alle Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. Makelaars. De NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. De vereniging is de grootste van Nederland. De NVM werd opgericht in 1898 en is gevestigd in Nieuwegein. Voor u als klant is het belangrijk om een NVM makelaar te kiezen, omdat onder andere woningen van een NVM makelaar bovenaan in Funda komen en u krijgt de mogelijkheid tot een uitgebreidere presentatie van uw woning. Bij IMMO Arie van der Lee profiteert u ook van deze vele voordelen.

Bepaal de waarde van uw woning met onze gratis online waardebepaling.

Wilt uw huis laten taxeren? Vraag direct een taxatie aan van uw huis!

Juiste waardebepaling van uw woning

De prijs van uw woning of huis is afhankelijk van een aantal factoren zoals de grootte, de ligging, de plaats enzovoort. Maar een andere belangrijke factor is de waarde die uw makelaar bepaald. Een makelaar kan bijvoorbeeld uw woning voor 250.000 euro in de markt zetten, maar wij kunnen uw woning misschien wel verkopen voor een hogere waarde van 275.000 euro. De juiste waardebepaling is van ons makelaarskantoor in Almere een belangrijk streven. Het moet altijd realistisch zijn, maar absoluut niet te laag. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen over dit onderwerp.

Wist u dat IMMO Arie van der Lee al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het verkopen van huizen.

De Makelaar in Almere is altijd betrokken, betrouwbaar en professioneel

Bij IMMO Arie van der Lee hebben wij vanaf dag één bepaald dat wij altijd betrokken zijn naar onze klanten. Wij staan altijd voor ze klaar en hebben alle tijd en aandacht. Wij zijn betrouwbaar en professioneel. Wij geloven dat deze twee punten zorgen voor eerlijkheid en voor hoogwaardige kwaliteit. Het verkopen van een huis is altijd een spannende stap in het leven. Wij willen voor iedere Almeerder klaar staan bij deze grote beslissing.

IMMO Makelaar Almere

IMMO Arie van der Lee is de IMMO Makelaar in Almere. IMMO is afkomstig van het woord vastgoed. IMMO Arie van der Lee heeft al jarenlange ervaring in de verkoop van uw huis. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons.

Best verkopende makelaar Almere

De best verkopende makelaar in Almere is ons streven! Wij hebben namelijk als doel om uw huis zo snel mogelijk in de markt te zetten en vervolgens te verkopen. Tijdens dit proces willen wij de verkoop van uw huis op een zo plezierig mogelijke manier laten verlopen. Samen zorgen wij dat IMMO Arie van der Lee de best verkopende makelaar in Almere is.

Op zoek naar dé makelaar in Almere?

Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis.

Welkom bij de makelaar in Almere Stad: IMMO Arie van der Lee. IMMO is een gezellig makelaarskantoor in Almere en kan dus ook uw makelaar zijn. Ons makelaarskantoor biedt u meer dan alleen een goede makelaar in Almere. Bovendien hebben al onze specialisten aandacht voor u.

Uw makelaar

Als u opzoek bent naar een goede makelaar in Almere, dan bent u bij IMMO aan het juiste adres. Een multi gedisciplineerd makelaarskantoor met een moderne visie: onze sleutel tot succes. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxatie van bestaande huizen in Almere.

Wij staan voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionele begeleiding. Persoonlijk contact en begeleiding met de klant, dat vinden wij een belangrijke waarde. Het is belangrijk om een kundig makelaarsteam aan uw zijde te hebben, die rekening houdt met uw (woon)wensen.

Met ruim twintig jaar ervaring als full-service makelaar geven wij deskundig advies over de verkoop, koop en taxatie van bestaande woningen in Almere. Al vele tevreden klanten hebben wij met plezier voor u mogen helpen.

Kom langs op ons gezellige kantoor, midden in het centrum van Almere Stad.

Onze makelaars in Almere

Onze makelaars in Almere zijn gecertificeerd, hebben jarenlange ervaring en geven deskundig advies bij de aankoop en verkoop van uw huis of appartement. De makelaars handelen voor niets minder dan de beste verkoopprijs. Wij luisteren naar uw (ver)koop wensen en handelen uitsluitend in uw belangen. Daarbij streven wij naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Betrokkenheid zit in ons DNA; wij zijn niet voor niets de meest persoonlijke makelaar van Almere. Maak kennis met onze medewerkers.

Arie van der Lee

Arie van der Lee

Eigenaar en NVM makelaar

De naamgever van ons makelaarskantoor én de man met al meer dan dertig jaar ervaring op zak. Onze Arie heeft ontzettend veel kennis over onroerend goed. Al zijn werkzaamheden doet hij nog dagelijks met veel plezier.

Over ons

Dennis Teinveld

NVM makelaar

Zijn twee grote passies – IT en sociaal contact – komen in dit vakgebied samen. Onze Dennis is dus een échte makelaar in hart en nieren. Naast zijn makelaarsactiviteiten houdt Dennis zich ook bezig met onze marketing-uitingen.

Elly Oudhoff

Elly Oudhoff

Hoofd binnendienst

Wie contact met ons opneemt, komt als eerst in aanraking met Elly. Met verschillende diploma’s en een berg ervaring op zak is onze Elly een vrouw met verstand van zaken. Zij regelt alle interne zaken en een deel van de financiële administratie.

Laura Triezenberg

Laura Triezenberg

Commercieel medewerker

Onze makelaar in spé. Laura wordt binnenkort door Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. beëdigd tot assistent makelaar en gaat dan, samen met onze andere makelaars, mee op pad in de praktijk. Onderhandelen zit in haar bloed; onze Laura is een geboren makelaar.

IMMO Arie van der  Lee

Zorgeloos uw huis verkopen; dat is waar wij voor staan. Vandaag de dag staat de woningmarkt op zijn kop. Daarom wilt u dat uw huis voor de beste prijs en zo snel mogelijk verkocht wordt. Samen met u gaan wij deze behoefte realiteit maken.

Dé makelaar in Almere, heeft jarenlange ervaring binnen de huizenmarkt. Met onze persoonlijke aanpak en gecertificeerde makelaars zorgen wij dat de verkoop van uw huis plezierig en spoedig verloopt.

Daarnaast zetten wij de meest innovatieve verkooptechnieken in, zoals een 3D scan, 360 graden fotografie en/of een drone video om uw huis op te laten vallen. Meer weten over onze uitgebreide presentatiemogelijkheden? Neem dan contact op en vraag een gratis adviesgesprek aan.

De waarde van uw huis weten?

Bent u benieuwd wat uw huis waard is? Via ons online waarderapport heeft u binnen vijf minuten een inschatting van uw woningwaarde in uw e-mailbox liggen.

De waarde van uw woning is online bepaald, wat nu? Aan de hand van deze indicatie kunt u een kosteloos adviesgesprek aanvragen voor advies op maat.

Door onze jarenlange ervaring en vestiging in Almere Centrum, hebben wij kennis van de woningmarkt in Almere. Hierdoor weten wij een compleet verkoopplan op te stellen die het beste bij u en uw woning past.

Uw huis verkopen

De woningmarkt staat op zijn kop. Huizen en appartementen verkopen als warme broodjes, maar niet altijd tegen de beste prijs. Wij zijn al meer dan twintig jaar specialist binnen de woningmarkt van Almere. Wij weten exact wat uw huis waard is en stellen daarom altijd samen met u de beste verkoopprijs op. Wij werken te allen tijde in uw voordeel.

Hetgeen wat u wilt is simpel: uw woning zo snel mogelijk verkopen tegen de beste prijs. Onze makelaars maken dit waar dankzij hun decennialange ervaring, deskundigheid en vele succesvolle verkopen. Zorgeloos uw huis verkopen in deze hectische tijd op de huizenmarkt? Doet u alleen bij dé makelaar in Almere.

Makelaar in Almere, alles wat u moet weten!

Uw huis of appartement verkopen is niet iets wat u dagelijks doet. Er komen veel zaken bij kijken, waar u wellicht weinig tot geen verstand van heeft. De makelaars begeleiden u gedurende het verkoopproces, maar wellicht zoekt u voordat u wat vraagt eerst zelf het antwoord. Daarom hebben wij voor u de meest gestelde vragen op een rijtje voor u gezet, zodat u weet waaraan u moet denken tijdens de verkoop van uw huis.

Onze certificaten

De makelaars in Almere hebben verschillende certificaten op zak. Sommige zijn wij verplicht om te hebben als makelaar, anderen waarborgen onze hoge kwaliteit. Zo bijvoorbeeld het NVM. Wij zijn bij deze vereniging aangesloten, waardoor wij met garantie mogen stellen dat de kwaliteit van onze diensten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Onze makelaars houden zich namelijk te allen tijde aan de erecode én de statuten van het NVM.

 

Daarnaast zijn onze makelaars in Almere gecertificeerd taxateurs, dankzij ons NRVT– én NWWI-lidmaatschap. Onze aansluiting bij de laatstgenoemde vereniging legt onze deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties vast, waardoor u met zekerheid in zee kunt gaan met ons als taxateur. Het NRVT-certificaat staat voor de onafhankelijkheid en objectiviteit van onze gekwalificeerde taxateurs.

De beste verkoopprijs voor uw woning

Onze makelaars handelen te allen tijde vanuit uw belang. Zij streven dan ook naar de beste verkoopprijs voor uw woning. Dit betekent dat onze makelaars ervoor zorgen dat uw huis of appartement niet dus voor te weinig geld weggaat, maar voor de hoogst mogelijke prijs. Een beginnersfout voor veel verkopers (en zelfs andere makelaardijen) is het te snel in zee gaan met het eerste bod. Het onderhandelen hiermee of zelfs het afslaan hiervan wordt ervaren als een zeer spannende taak, het gaat immers om veel geld. Voor onze makelaars met jarenlange ervaring op zak is dit bijna dagelijkse kost. Zij begeleiden u daarom stap voor stap in dit proces, waardoor u uw woning voor de beste verkoopprijs van de hand doet. Hierdoor heeft u aan het einde van de rit het meeste geld over in uw eigen portemonnee.

Handelen in uw belangen

Het verkopen van uw huis of appartement doet u niet elke dag. Wij begrijpen dat u het volste vertrouwen in de makelaar moet hebben, om er vervolgens mee in zee te durven gaan. U wilt ten slotte uw huis voor de beste verkoopprijs verkopen en aan het eind van de streep zelf het meest overhouden in eigen portemonnee. Vertrouwen in de makelaar hebben staat dus voorop. Bij de makelaar in Almere begrijpen wij dat. Ons uitgangspunt bij samenwerkingen luidt daarom altijd als volgt: uw belangen staan tijdens de verkoop van uw huis altijd voorop. Als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

De perfecte bezichtiging

Als makelaar in Almere met jarenlange ervaring in het vak hebben wij elk mogelijk scenario tijdens bezichtigingen wel een keer meegemaakt. Met al deze kennis en ervaring op zak, weten wij als geen ander hoe dé perfecte bezichtiging verlopen moet. Hier spelen meerdere factoren in mee; de verkopende partij, de bezichtigende partij en natuurlijk onze makelaar. Als verkopende partij kunt u voor een aantal zaken zorgen, waardoor de bezichtiging voorspoediger zal verlopen. Hierover hebben wij tevens een uitgebreide checklist geschreven. Door deze handelingen zal de bezichtigende partij, ofwel de potentiële koper(s), uw woning aantrekkelijker vinden. De makelaar zorgt ervoor dat alle voordelen van uw huis of appartement aan het licht komen.

De modernste promotiekanalen

Moderne tijden vragen om moderne maatregelen. Het makelaarsvak is een eeuwenoud beroep, maar komt lastig met de tijd mee. Waar het offline verkopen hoofdzaak is, is de vraag naar online diensten vanuit het overgrote deel van de kopers én verkopers groot. Wij begrijpen dit. Daarom maakt ons makelaarskantoor gebruik van de nieuwste technieken en de nieuwste online verkoopkanalen. Ons streven is om uw huis via de modernste promotiekanalen te verkopen. Hierdoor valt uw huis extra op bij de potentiële koper.

 

Woningen die te koop staan promoten in de krant en via folders is verleden tijd. Onze online promotiekanalen hebben prioriteit. Zo wordt uw huis of appartement niet alleen op onze eigen website en op Funda vertoond, maar ook op onze social mediakanalen. Hierdoor komt uw woning meer dan tien keer zo veel onder ogen van de doelgroep. Dankzij de online presentatie, wordt de zichtbaarheid van uw woning dus vergroot.

Onze app

Wist u dat wij een eigen applicatie hebben, waarin ons actuele woningaanbod te zien is? Via onze applicatie genereren wij maandelijks honderden gebruikers die uw woning zien en daar zijn wij wel een beetje trots op. Onze app is dus één van onze moderne, online verkoopkanalen. Als verkoper haalt u dus ontzettend veel profijt uit dit platform.

 

Bent u op zoek naar een huis of appartement? Onze applicatie is speciaal ontwikkeld voor u! Het meest actuele aanbod van onze makelaardij wordt op deze app vertoond, nog vóór het op Funda of andere kanalen zichtbaar is. Download de app vandaag nog in de Google Play store of de App Store en geniet van de vele voordelen die onze app biedt.

Openingstijden en routebeschrijving

Onze openingstijden en adresgegevens kunt u vinden op onze contactpagina. Een groot voordeel: wij zijn tevens op zaterdag geopend. Dat betekent dat wij maar liefst zes dagen per week bereikbaar zijn. Wij zijn u graag van dienst.

 

Heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u deze stellen aan onze Elly of Laura. Neem hiervoor telefonisch contact met ze op.

Op zoek naar een makelaar in Almere?